so called chaos!!!!

gggrrr

New member
so called chaos!!!!

טוב אני באמת חושב שאני האדם הכי חסר סבלנות בפורום. יש לי את כל השירים החדשים-לא יכלתי להתאפק יותר והאלבום הודלף לאינטרנט (שלא ישתמע מזה שאני לא קונה את המקורי -אני יהיה הראשון שעומד בתור) אבל אני פשוט חייב להגיד שהוא פשוט דיסק מצויין!!!!!!!!!!!! אין פה שיר לא טוב(מי שרוצה מידע על איך להשיג את השירים,שיפנה אליי) לכל מי שהתאכזב מurs פשוט צריך לשמוע אותו הוא פשוט מדהים!!!!!!!! אני כל כך מקנא במתאפקים שיכולים לחכות עוד שבועיים ושלושה ימים. אני מאושר!!!!!!!! אלאניס שיחקה אותה ללא ספק!!!!! יאללה מכבי

gggrrr

New member
בא לי לצרוח!!!!!!!!!!!!!!!!

הדיסק הזה פשוט מדהים(אני מקווה שאני לא מעצבן אף אחד, אם כן אני מתנצל אבל רק פה אני יכול לחלוק את ההתלהבות שלי) אני חייב להודות שלא האמנתי שהיא תהיה מסוגלת להוציא דיסק כזה מדהים אחרי הקודמים.בשלב מסויים אמנים כבר לא יכולים לשחזר את היכולת -אבל האלבום הזה הוא פשוט עילוי!!!!!!!!!!!! (זהו.בינתיים.......)

AlanisJunkie

New member
יכול להיות שזו רק ההתלהבות הראשונית

כמו זו שהייתה לראשונים ששמעו את URS ואחר כך הבינו שזה לא ממש זה. אבל אי אפשר לדעת... יש לי ציפייה גדולה.

gggrrr

New member
אתה מוזמן לשמוע

זה באמת לא דומה לאף אחד מהאחרים,מאוד דחוס קצר ותמציתי אבל זה מצוייןןןןןןןן

Not The Doctor

New member
איזה יופי! אז יש למה לחכות?!

באיזה סגנון הדיסק הזה? ד"א- מי עוד מתאפק איתי? xox NTD.

gggrrr

New member
הוא מלא בסגנונות

הוא די רוקויסטי הייתי אומר הכי רוק אחרי jlp אבל הוא מאוד מגוון כל אחד מהעשר בעל אופי משל עצמו הוא ממכר ודי מקפיץ הפייבוריט שלי וזה דווקא שיר שלא ציפתי לו במיוחד הוא:doth i protest too much אייט איזי סטפס מדהים אבל זה היה צפוי וscc הוא שיר מלא עוצמה ומאוד טעון

Not The Doctor

New member
טעון חיובית או שלילית?

האם מנת הפרוטונים שבו עולה בכמותה על מנת האלקטורונים שבו? או שמא ההפך? אל תשימו
אליי אני מושפעת יותר מדי מהמוסד שהורס ת'חיים שלנו... הידעתם שבית-הסבל גורם להורדה של כ-80% מאושרו של הילד? אה, כן- שימו
יש לי חתימה חדשה :) xox NTD.

Lotzifer

New member
אתם ידעים מה קלטתי עכשיו?!!?

האלבום יוצא עוד 18 (!!!) ימים (!!!) נראה לי......

Lotzifer

New member
לא אכפת לי מתי, אני מזמינה מאמזון!!

!!! ז"א, אבא מזמין לי....... חיחי.......

BaBa LiVe

New member
doth i protest too much

יצא לי לשמוע אותו בריפיט מטורף! אחלה שיר! אפילו אחלה מאוד מאוד! מאוד!

s u z i e

New member
אני מתאפקת איתך!!

נו נו נו לכל חסרי הסבלנות!! מה זה עוד כמה ימים לעומת שנתיים של ציפיה?

Lotzifer

New member
אני גם איתכם! בערך......

אז מה אם שמעתי פעם אחת את 8ES ושתי שניות מKOMB..... אז מה?!?!?! אוקיי אוקיי, אז גם שמעתי כמה שניות מכל השירים האחרים.....

Rוית

New member
או או גם אני גם אני!!

שמעתי את אבריט'ינג כמובן, ואת 8 איזי סטפס באקוסטית (זה לא אותו דבר!) וכמה שניות מעטות מכל שיר.. זהו.. תגידי, מה אתם אומרים - להזמין מראש, או באותו יום לבוא להדפק על דלתות טאוור רקורס??

s u z i e

New member
אני בעד לארגן

קמפינג מחוץ ל TOWER RECORDS בלילה לפני, אני וכמה חבר'ה עשינו את זה לפני URS במגדל האופרה- ניגנו שירים ישנים והצקנו לעוברי אורח, היה כיף..

Not The Doctor

New member
יוווו הלוואי שיכולתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש פה מישהו מאזור כרמיאל לעשות קמפינג בכרמיאל
(עם ההורים שלי, נראה לכם שהם יתנו לי לישון עם מישהו זר במקום נטוש
) xox NTD.

s u z i e

New member
תגידו, אף אחד פה לא מת"א?

כולם ממקומות אקזוטיים בצפון שלא ביקרתי בהם מעודי..

gggrrr

New member
מי ידע שקריית ביאליק

היא כזה מקום אקזוטי? למרות שיש פה כמה לטיניות משגעות

למעלה