So Alive - השיר המלא

Too Bad Baby

New member
So Alive - השיר המלא

סוף סוף קיבלנו את השיר המלא של So Alive. אני מצרפת קישור שממנו תוכלו לשמוע את השיר. כמו כן, אתם מוזמנים לבקר באתר שלי ושל יעל על ווקסס. צפו ללייאוט חדש בקרוב

אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

או מיי גאד! OMG! OMG! OMG! אני לא מאמינההההההה, איזה מהמם! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אלוהים ישמור אותי מצרות! שמע ישראל רבי שמעון בן ישראל! אנשים צריכים להפסיק להיות כאלה מוכשרים!

Dani Ryan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יעל הרגת אותי!!!!!!!!!!!!!! "שמע ישראל רבי שמעון בן ישראל"!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! דייייי אני מתהה!!!!!!!!!!!!
וד"א...שיר יפהההה

Too Bad Baby

New member
מבחינתי זה יהיה השיר הבא שהם שולחים

אין להם כל כך מה להגיד בענין, אני רוצה את השיר המלא של זה

Too Bad Baby

New member
שינוי קטן בקישורים...

אוקי, אנג´לפייר האהוב אלינו כל כך (not) שוב עושה בעיות, אז החלטתי להעלות את השירים לשרת של האתר שלי על ווסטלייף כדי שבכל זאת תוכלו לשמוע את השירים. אני מעלה אותם עכשיו אז זה צריך לעבוד עוד בערך 5 דקות פחות או יותר. צירפתי את הקישורים.

MARK my love

New member
אני חייבת להגיד ולהגיב...

השיר סו אלייב פשוט מהמםםםםםםםםםם יפהההההההההההה!!!!!!!!!! והשיר השני לא עולה לי :(( אבל באמת יפההההההה... התאהבתייייי...

למעלה