Snowflakes that stay on my nose and

Snowflakes that stay on my nose and

eyelashes הייתי חייבת לשים את השרה הזאת אחרי שראיתי את רגע האושר שלי מהשלג בטאגליינס.
זה שבוע האושר נכון? לכל אחד יש את הדברים הקטנים האלה כמו שוקולד או שלג שגורמים לו אושר. אז מה הם אותם הדברים הקטנים האלה שיכולים לשפר לכם את המצברוח? -אמילי- (וכולם חייבים לענות - אם לא יהיו פה עונשים!) When the dog bites When the bee stings When I´m feeling sad I simply remember my favorite things And then I don´t feel so bad

Kingomri

New member
../images/Emo18.gif הודעה מאתגרת

אז אחרי שהתרגזתי עליך שחטפת לי את הרעיו באיבו (נו, מה הפלא? ארבעה ימים אני מנסה לשדל עצמי לכתוב את המילים של השיר ופשוט אין לי כוח), החלטתי רק לשתף איתך פעולה ולהיות הראשון (אני מקווה) שעונה לך. אז מה הדברים שמשפרים לי את מצב הרוח? אוויר ערים צלול כיין
(ואלכוהול גם), בלונים
של יומולדת, גלידות מתוקות עם רוטב פאדג´ חם, דואר שאני (!!!) מקבל פעם בחצי שנה, ההיסטריה שלקראת האירוויזיון כל שנה, ורדים
לבנים ששמים על שולחן החג, ז´ (כל הברה נוספת מיותרת. טוב, נו, גדול), חיבוק
של אימא, טטריס מיום הולדת 11, יד שמלטפת לי את הראש עד שאני נרדם
, כפית של סוכר (שממתיקה את התרופה), למרוח לק לחברה הכי טובה, מרתון סרטי ג´וליה רוברטס (ואף מילה בגנותה, או שגם אני אתחיל להשתמש בשוט של מאי), נר
בריח לבנדר שמציף ניחוח אור וזכרונות, סיגריה
משוקולד שאפשר למצוא רק במכולת הכי ישנה בארץ בפתח תקווה, עמריים
אחרים ידועים ומוצלחים (שנותנים את ההרגשה כי זהו ה-שם למפורסמים), פרצוף מצחיק
שאני עושה לעצמי בחושך, צביטה על הלחי מדודה פנינה שמובילה לקבלת השי
לחג (והשנה עברנו לצ´קים!!!), קניות
שעושים בלי כסף |כ
סף| (אמנם לא קונים כלום אבל זה עדיין גורם הנאה), ריהוט חדש בחדר שמוסיף עוד צבע לערבוביה הקיימת, שירים
רומנטיים של להקות בנים משובחות ותמונות של כל האנשים שאני אוהב בעולם. שימו לב שימו לב, הדברים מוינו על פי הא"ב, מגיע לי
נוסף!

spainbar

New member
אוף, זה אויר "הרים" צלול כיין...

יה לא ירושלמי שכמותך

spainbar

New member
אכן הנושא נשקל בכובד ראש...

אבל הגעתי למסקנה שאם הבחור הצעיר מעדיף אויר "ערים" צלול כיין, אולי הוא פשוט לא מכיר ולא יודע שיש אויר "הרים" צלול כיין... כי כבודו לא ירושלמי, וניתן לראות זאת בדבריו אני יסיים בדברי עמיתי המלומד - "סע בנצור, סע" המדור לירושלמים בעבר בהווה ובעתיד (אם ישארו כאלה?) ס´.

טל קר

New member
בע"ח בכלל, חתולים בפרט, והחתולים

שלי הכי הכי בפרט. אני קוראת להם "אושר שחור" ו"אושר לבן". חוץ מזה, ספר טוב, תכנית טלויזיה טובה, התחושה אחרי שמגישים עבודה שקרעת עליה ת´תחת, כשמתקבלים פידבקים חיובים על דברים שעשיתי, לראות עם החבר שלי טלויזיה ולרכל על השחקנים תוך כדי.

לירוי25

New member
דברים שעושים לי טוב? סקס!!!

אבל לא רק... לרקוד ב"תכלת". לרקוד ב"TLV" במוצ"ש בלבד. מסיבות פורים. מרק שעועית של אמא עם הקובנה של סבא. ג´חנון של יום שבת בבוקר. הכלב שלי. שיחות טלפון ממאי. מסרים מביג דיל. שוקולד עם סוכריות קופצות. חרבון טוב על הבוקר.

.m

New member
../images/Emo24.gif גדול-גדול-גדול

סתם כי אני
אותך mai

ugi

New member
טוב, אז קודם כל...

אושר זה עוגייה טובה... יותר אושר (ועושר
) זה הרבה עוגיות, ובמיוחד מכל מיני סוגים. אושר זה כשאני מוצא עוד פריט שמגדיל את אוסף הקרמיטים שלי. וגם שאר הצפרדעים
וגם הפרות
. אושר זה כשנוסעים באוטו ופתאום יש ברדיו שיר של עברי לידר.
אושר זה מישהו לאהוב
ושאוהב בחזרה ושאפשר לחלוק איתו את העוגיות שלי... אושר זה כשהכלבות
שלי באות אלי גם כשאין לי עוגיות לתת להן. אושר זה לצאת ממבחן שהתכוננתי
אליו המון ולהרגיש שהלך לי טוב (זה לא קורה הרבה...). אושר זה סרט רומנטי
ודביק בקולנוע, בלי ששמים לב שאני בוכה ברגע הכי מרגש. אושר זה הרבה דברים קטנים שלא תמיד שמים לב אליהם... אושר זה כשמחליטים בפנים שמעכשיו מאושרים
ושמחים
ולא נותנים לשום דבר אחר לשנות את זה. אפילו שזה קשה. אבל ממתי היתה לנו בעייה עם דברים קשים
בקיצור, הרשימה עוד ארוכה, כי אושר אפשר למצוא כמעט בכל דבר...

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif האושר שלי

הוא בלמצוא תמונה ישנה שכבר שכחתי באחת המגירות בלאכול במסעדה טובה בללכת לישון עם מישהו שאני אוהב בלשחק עם החתול שלי בלקבל ד"ש ממישהו רחוק בלצפות באופרות סבון תוך כדי זלילה בלהכין אוכל ולראות שהוא טעים גם לאחרים בלקבל מתנה סתם ככה בלתת מתנה לחברים בלדבר בטלפון עם אחותי בלחייך למישהו לא מוכר ולקבל חיוך בחזרה ובנחיתה בשדה תעופה חדש

האושר שלי

זה ללכת ברחוב, ולראות חתולים שמאכילים אותם, או שנראים טוב ושורדים, ואין להם מחלות, וגם לדבר עם ארלי, חברה טובה שלי (וזה לפחות 3 פעמים ביום) שתמיד מצחיקה אותי וטוב לי איתה, וגם לשמוע שיר יפה, או לכתוב משהו שנראה לי יותר טוב מדברים אחרים שכתבתי. וכמובן, האושר הכי גדול זה לקום בבוקר, ולהיזכר שיום שבת.

אלי פלס

New member
אושר...

חבר שלי התחתן היום. היה חביב... ואני ממש מאושר בשבילו. לא משנה, לענייננו:
כשאני קם בבוקר ורואה שכל הלילה ירד גשם ועכשיו השמש זורחת - אושר.
סוכריה על מקל בצורת זין (מישהו נתן לי לפני שלושה ימים מתנה חבילה עם כמה סוכריות).
להכנס לבית של ההורים המאמצים שלי, להסניף את המקטרת של אבא שלי ולקבל חיבוק מההורים והאחים.
להיות ער כל הלילה לא בגלל שאני בדיכאון.
להרדם באוטובוס בין תל אביב לירושלים ישר בתחילת הנסיעה ולהתעורר ליד התחנה בירושלים מחלום טוב.
לראות מישהו שהצליח במשהו בגללי או בעזרתי.
לקבל יחס טוב מאנשים שאני מעריך.
ג´ורג´ מייקל.
לגלות שעוד פחות מחודש אני יוצא לחופשה של כחודש וחצי מהעבודה.|כיף!| בטח יש עוד הרבה דברים אבל בנתיים, תסתפקו בזה....

.m

New member
אושר...

וואו - יש כל כך הרבה דברים שגורמים לי אושר... אז הנה רשימה חלקית:
חיוכים של אנשים שאני אוהבת.
חברים טובים
pilow talk - השיחות האלה שעולות בלילה, במיטה, בדיוק לפני שנרדמים
חיבוק
ריח של גשם בבוקר
שוקולד מריר (לפחות 75% מוצקי קקאו)
סרטים הוליוודים ישנים
ריח של לחם טרי
פינוק
פואמות מרגשות
טוליפ לבן (צבעוני, בעברית תקנית)
ספרים
להעביר ערב אצל ביג-דיל (וחברים טובים, תמיד מוזמנים להצטרף)
פיקניק של יום שבת בצהריים
לעצור באמצע הרחוב כשמתחיל גשם ממש-ממש חזק ולהרטב עד כלות
NYC נראה לי מספיק להפעם...
mai

spainbar

New member
טוליפ הו טוליפ...השיר (אבדו המילים)

הראשון שוקולד מריר..דההההה (ריר יורד) כמו הומר בסימפסונ´ס... דבר שני.. הזכרת לי משהו עם ה- טוליפ... טוליפ הו טוליפ.. השיר אבל אני לא מצליח להיזכר במילים..אוף!!!! ס´

לירוי25

New member
"בעיניים של טוליק שני כוכבים..."

"ואוכל הוא בנחת אשכול ענבים. טוליק הי טוליק תן לי עינב! אך טוליק שותק, כמעט נעלב.."

למעלה