snoop dogg on 2pac next album!?

kadafi

New member
snoop dogg on 2pac next album!?

In a recent interview with a radio station in Phoenix, Snoop Dogg said that Tupac´s mother, Afeni Shakur, contacted him about a possibility to release the unreleased songs that he and Tupac recorded together on the upcoming Tupac double album. Yet to be released songs recorded by Tupac and Snoop includes "Just Watching," "Street Life" and "World Wide Dime Piece."

ReAl g

New member
אחי לא כולם פה תותחים באנגלית!@

קאדפי מיצטער על הטירחה אבל.......... תוכל לתרגם בבקשה בישביל אלו שלא כל כך טובים באנגלית? אודה לך מאוד דרך אגב יש לך מושג מי זה קאדפי האמיתי??? שליט טוניס שונא יהודים אבל לא משנה!

kodgirl

New member
משהו שככל הנראה יצא אלבום משותף

לסנופ וטופאאאקקק ועוד משו עם אמא של טופאק שאני לא זוכרת עכשיו.

יא עילגים מאותגרים טברנאית, הנה

התרגום... ותאמינו לי אני עושה לכם טובה למה אני מתתת מעייפות, וגם ככה הידיעה הלא ממש מעניינת בלשון המעטה הזאת לא בדיוק חשובה לי אבל הפיגור שלכם עשה לי צביטה קטנה בלב אז החלטתי כן לעזור... "סנופ דוג באלבום הבא של טופאק!? בראיון שעשה לאחרונה בתחנת רדיו בפיניקס, טען סנופ דוג, שאמו של טופאק, אפני שאקור, יצרה איתו קשר בקשר לאפשרות להוציא לאור שירים שהוא וטופאק הקליטו, באלבום הכפול של של טופאק שעומד לצאת (עוד אחד!?!??!?!?! כוסאמק, טוב, יאללה ההמשך...).בין השירים שישוחררו מופיעים השירים "רק צופה(בטברנה)", "חיי רחוב(ביוון)" ו"חתיכת טברנה כלל עולמית".תפוז צוחק, תפוז טופאקון עם בנדנה. נקודה "

למעלה