SmtpMail + MailMessage

AviramJ

New member
SmtpMail + MailMessage

אני מעוניין לשלוח אימייל מתוך קוד צד שרת של ה Web Form שלי. הגדרתי משתנה מסוג MailMessage, וקבעתי לו את המאפיינים של From, To וכו'. כלומר, כעת יש לי "ביד" הודעת אימייל מוכנה, שצריך רק לשלוח אותה. קראתי ששולחים אותה ע"י המחלקה SmtpMail, משהו לא מובן : 1. לפי בדוגמא שקראתי ב MSDN, :
SmtpMail.SmtpServer = "your mail server name goes here"; SmtpMail.Send(Message);​
מה זה בדיוק ? אני לא אמור להגדיר משתנה מסוג SmtpMail, לעשות לו New, ורק אז לנסות להשתמש בו ? 2. אני צריך לקבוע לו את המאפיין SmtpServer, כלומר - שרת הדואר שבעזרתו ישלח האימייל - מה אני אמור לכתוב כאן, כאשר אני רוצה לבדוק את התוכנית בבית ? (אני על XP PRO), האם לדחוף לשם את ה smtp server של נטוויזן למשל ? (אם כן, היכן אני דוחף את הפורט ?) 3. ומה אני עושה כאשר האתר שלי יהיה באוויר ? אני משתמש בשרת הדואר של חברת האחסון ? רוב תודות !

gilad g

New member
../images/Emo26.gif

1. לא, Send היא מתודה סטטית.. לא צריך לעשות new. 2. עם IIS, בדר"כ מגיע שרת SMTP... אם תחפש באינטרנט, תמצא איך להתקין אותו. את הפורט (25) הוא יודע לבד, כי מדובר ב-SMTP, לא?
3. אם יש להם שירות SMTP, כן.

AviramJ

New member
שרת SMTP וירטואלי המהווה ברירת מחדל

בתוך ה IIS שלי אני רואה : "שרת SMTP וירטואלי המהווה ברירת מחדל" האם זה אומר שהוא מותקן ? אם כן, כיצד בדיוק אני משתמש בו ? (לא מצאתי בגוגל משהו שעוזר לי...) ניסיתי להשתמש בברירת המחדל ולא לקבוע ערך ל SmtpServer, זה לא עובד.

gilad g

New member
אתה צריך לוודא שהוא דלוק.

שים לב שמופיע סימן של סטופ, ולא פליי
כדי להשתמש בו, אתה פשוט נותן ל-SmtpServer את הערך "localhost".

AviramJ

New member
כל מה שאני צריך הוא

ךהשתמש בכתובת הדואר היוצא שלו ? אם כן, מהי ?

adam222

New member
לענ"ד...

ואינני מכיר את התוכנה האמורה, אך מכיר SMTP... אתה אמור להתקין אותה אצלך \ על השרת, ואז באמצעות כתובת \ שם השרת \ שם המחשב (PORT 25 זיהוי אוטומטי)... זהו הפרמטר שאתה אמור להעביר לאובייקט SMTP. דרך-אגב, אם אתה מתכוון לשלוח הרבה מיילים בו זמנית, תשקול ASPQMAIL, שזהו קוממפוננט (לא חינמי) אבל הוא מסדר תורים ומקל על שרתי הדואר. בהצלחה

AviramJ

New member
איפה אתה רואה ספוט או פליי ?

אני רואה סימן של מעטפה לידו... קליק ימני נותן לי את האופציה : הפעל, השהה, הפסק כאשר ה"הפעל" אפור (אי אפשר לבחור בו), לכן אני מניח שהוא רץ..

אני באותה בעיה

אני מנסה לשלוח מייל ומקבלת את הודעת השגיאה שבקובץ המצורף. מה זה אומר? הקוד:
DateTime thetime=DateTime.Now; MailMessage Mail = new MailMessage(); Mail.From = "[email protected]"; Mail.To = m_to; Mail.Subject = "test"; Mail.BodyFormat = MailFormat.Html; Mail.Body = "<html><body>Test</body></html>"; SmtpMail.SmtpServer = "localhost"; SmtpMail.Send(Mail);​
קראתי את השרשור וב-IIS השרת הוירטואלי מוגדר כ-start. אולי הבעיה קשורה בזה שאני מנסה לשלוח מתוך service?

Admini

New member
באיזה ספק אתה ?

כאן:
oSMTP.SmtpServer = "mail.actcom.co.il"​
או ,mailgw.netvision.net.il או out.zahav.net.il או, אם אתה במקרה ברשת הפנימית שלי
אז זה mail.mtp.net.lm.

למעלה