SmtpMail + MailMessage
אני מעוניין לשלוח אימייל מתוך קוד צד שרת של ה Web Form שלי. הגדרתי משתנה מסוג MailMessage, וקבעתי לו את המאפיינים של From, To וכו'. כלומר, כעת יש לי "ביד" הודעת אימייל מוכנה, שצריך רק לשלוח אותה. קראתי ששולחים אותה ע"י המחלקה SmtpMail, משהו לא מובן : 1. לפי בדוגמא שקראתי ב MSDN, :
אני מעוניין לשלוח אימייל מתוך קוד צד שרת של ה Web Form שלי. הגדרתי משתנה מסוג MailMessage, וקבעתי לו את המאפיינים של From, To וכו'. כלומר, כעת יש לי "ביד" הודעת אימייל מוכנה, שצריך רק לשלוח אותה. קראתי ששולחים אותה ע"י המחלקה SmtpMail, משהו לא מובן : 1. לפי בדוגמא שקראתי ב MSDN, :
SmtpMail.SmtpServer = "your mail server name goes here"; SmtpMail.Send(Message);
מה זה בדיוק ? אני לא אמור להגדיר משתנה מסוג SmtpMail, לעשות לו New, ורק אז לנסות להשתמש בו ? 2. אני צריך לקבוע לו את המאפיין SmtpServer, כלומר - שרת הדואר שבעזרתו ישלח האימייל - מה אני אמור לכתוב כאן, כאשר אני רוצה לבדוק את התוכנית בבית ? (אני על XP PRO), האם לדחוף לשם את ה smtp server של נטוויזן למשל ? (אם כן, היכן אני דוחף את הפורט ?) 3. ומה אני עושה כאשר האתר שלי יהיה באוויר ? אני משתמש בשרת הדואר של חברת האחסון ? רוב תודות !