SMTP

inbar11

New member
SMTP

בהנחה שאני מעוניינת שמשתמשים ישלחו לי מייל (האתר כתוב ב- ASP והשליחה ע"י הקומפוננטה CDONTS) איזה הרשאות אני צריכה לתת ב- SMTP? עכשיו יש רק ל- ADMINISTRATOR.

antidot

New member
SMTP

אם הבנתי נכון, את משתמשת בSMTP של IIS. אם כך הדבר ההרשאות שאת מדברת עליהן זה הרשאות ניהול של השרת SMTP, ז"א למי מותר להכניס שינויים להגדרות של השרת. דבר לא פחות חשוב שיש לוודא זה האופציה של OPEN MAIL RELAY שחייבים לבטל אותה או שכל אחד יוכל לשלוח מיילים דרך השרת הזה. איך לעשות את זה ניתן לראות בתמונה כאשר מרשים רק לכתובות IP ידועים לשלוח. במקרה שלך כיוון שASP זה SERVER SIDE SCRIPTING זה נחשב כאילו השרת עצמו שולח מייל, ז"א מספיק לתת הרשאות רק לכתובת IP של השרת. Antid0t

inbar11

New member
ניסיתי...

את התמונה לא ראיתי אבל ניסיתי להוסיף את ה- IP של השרת במאפיינים -> ACCESS ->RELAY . זה לא עזר לי לפתרון הבעיה, עדיין מופיעה הודעת שגיאה PERMISSION DENIED. אולי תצרף שוב את התמונה? תודה תודה

antidot

New member
ראיתי שיש דיון בפורום ASP

אגב: המנהל רשת שלך צדק. ישר מאשימים את המנהל רשת... על SECURITY עניתי לך בפורום אחר. מי שמותר לשלוח לו מיילים מוגדר בAUTHENTICATION. ראי תמונה מצורפת. בשביל שהעסק יעבוד תסמני את האופציות המסומנות. Antid0t

antidot

New member
ודבר לא פחות חשוב

חייבים RESTART לIIS בשביל שההגדרות יכנסו לתוקף !!! Antid0t

למעלה