SMS630 Vs. SMC690

Mister Blonde

New member
SMS630 Vs. SMC690

שלום, אחרי כמה שנים טובות של רכיבת שטח (תחילה דוש"ים ואח"כ אנדורו) - כעת הוצאתי רשיון A ללא הגבלה, ואני מעוניין לעבור לעולם הסופר-מוטו. הנקודה היא שאני מוכר את האוטו הטרנטה שלי, ולכן מעוניין גם בכלי ליום יום... לנסיעות לא ארוכות האמת: קצת בתוך העיר, קצת בין עירוני. לא משהו מוגזם, אבל בהחלט אני צריך משהו שאוכל להתנייד איתו ביום יום. מבחינת רמת רכיבה אני יכול להעיד על עצמי שאני ממוצע. לא רוכב טירון אבל גם לא מומחה גדול, אני לא פרוע במיוחד אבל גם לא רוכב כמו סבא'לה בן 50. חשוב לציין בהקשר הזה שזה יהיה כלי כביש ראשון שלי. גם הדו"ש שהיה לי בזמנו (דרוזי) בקושי הייתי רוכב איתו על הכביש... בעיקר קטעי מעבר. הכלים שאני מתעניין בהם, הם כאמור ההאסקוורנה SMS 630 והקטמ SMC 690 (אם יש אופנועי סופרמוטו אחרים שאפשר גם לחיות אתם ביום יום בשביל נסיעות לעבודה וכו - אשמח לשמוע). אודה לכל מי שיש לו ידע או נסיון ויכול לתת חוות דעת על הכלים הנ"ל. תודה ושיהיה לכולנו שבוע טוב.

vmisha

New member
יש גם
בני 30

buki56

New member
אם אתה מחפש כלי יד שניה

אני מכיר קרוב משפחה שמוכר SMC יפיפה מודל 2010. אם תרצה - שלח לי הודעה פרטית אני אקשר בינכם. אם לא תרצה - שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה.

מנשה ש

New member
אני מבקש ממנהלי הפורום לחסום את הכותב לאלתר

הכותב חוטא בהדרת סבא'לאים בני 50. אם לא נחסום היום פושעים מוקצים כמוהו, מחר נתעורר ללא דמוקרטיה. הבעיה המרכזית באופנועי SM ככלי ניידות יום-יומי היא המושב. הוא לא נוח לנסיעות רוויות קילמוטרא'ז ו/או שעות. רוכב על SMT

LeCagot

New member
אני רוכב על SM610, שהוא הדגם שלפני ה- SMS630

רוכב יום יום לעבודה בערך 20 מייל לכל כיוון, במהירות 70 מייל לשעה (110 קמ"ש) לאופנוע יש עוד המון כח, סיבוב קטן של המצערת ואני על שמונים עם תאוצה מכובדת. האופנוע ממש לא נוח לרכיבות ארוכות. רכבתי פה איזה יום לעבודה בדרך הארוכה, והתאבן לי התחת. האופנוע מספק כמויות פסיכיות של פאן, אבל הוא לא SM אמיתי - במסלול טכני מרגישים שהוא כבד וקשה להפליק אותו מצד לצד הרבה יותר מאיזה CRF. מבחינת טיפולים ואמינות, לא ידוע לי על בעיות מיוחדות של האופנוע. טיפול כל 3000 מייל, דואג שיהיה שמן (10W-60, שמן די פסיכי), דלק, שימון שרשרת וזהו. אני לא יודע איך ה-SMC מבחינת נוחות, אבל כשחיפשתי אופנוע זה היה או SMC או האסקי, מה שיבוא קודם. ההאסקי הגיע קודם :) אם תרצה עוד פרטים על ההאסקי, בשמחה.

Mister Blonde

New member
קטמ דיוק

תודה לכל העוזרים. הועלתה בפני גם האופציה של ה- קטמ דיוק690. יש פה מישהו שרוכב או רכב בעבר על דיוק ויכול לתת סקירה קצרה (קראתי מבחן באתר שנקרא פול גז, אשמח לחוות דעת יותר אישית המבוססת על שימוש ארוך טווח)..?

Tao9

New member
אף אחד מהכלים האלה לא יהיה טוב לנסיעה ביוםיום

כי תוך פחות משבוע לא יהיה לך כבר רשיון...

למעלה