SMS עם שערים

nero030

New member
SMS עם שערים

שלום, קודם כל רציתי לברך את מנהלי הפורום,יופי של מקום ומקצועיות. יש לי שאלה שלא הכי קשורה..האם תוכלו לעזור? שמעתי על שירות SMS במספר 7050,בו אתה שולח שם המטבע ומקבל מחיר. 1.האם זה אמין? 2.מה המחיר? 3.האם עומדת מאחוריה חברת מט"ח? ואם כן,האם השערים שלהם או של כלל השוק? 4.האם הם קובעים אותם? אשמח לדעת מכיוון שאני הולך להשתמש בשירות זה הרבה מכיוון שאין לי אינטרנט בפלאפון.. תודה מראש

רן קליף

New member
כן זה די נחמד

גיליתי אותם לפני שבוע אתה שולח הודעה עם המטבע, נגיד "יורו" ל7050 ומקבל די מהר (בדרך כלל) את השער שלו לא הבנתי מה שאלת "אם השערים שלהם או של השוק" אבל בכל מקרה שמעתי שזה לא של אף חברת מט"ח אלא משהו פרטי אז הם בטח אוספים שערים מספקים כמו רויטרס או נטדניה

מה הבעיה להתקשר?

אתה יכול להתקשר לברוקר שאיתו אתה סוחר ולקבל את המידע, יש אפילו חברות שנותנות מענה טלפוני 24 שעות וחוץ מזה אתה יכול להתקשר לטלבנק דיסקונט או לכל בנק אחר שמחובר לרויטרס או לבלומברג, בהצלחה גבר

רן קליף

New member
לא תמיד

ומה אם אתה עם האישה כרגע? בפגישה? בבאר? יש פעמים שאתה פשוט לא רוצה להרים טלפון. או לא יכול. טוב אני לא יודע מה איתך, אני צריך את זה לפעמים

omer forex

New member
יש פתרונות לקבלת שערים לנייד

יש פתרונות לקבלת שערים לטלפון נייד, רובן נשענות על יכולת הגלישה של הטלפון בגלישת WAP. חלק מחדרי העסקאות מציעים שרותים כאלה כמוצר נלווה למסחר אצלהם, וחלק ניתנים להרשמה חינם. אם מישהו מעונין בפתרון שטרייד ספוט מציעה אוכל לתת הנחיות במסר פרטי, אבל כאמור זה לא פתרון בלעדי ויש פתרונות אחרים. אבל בעיקרון אין סיבה להיות מנותק מהשוק גם כשאתם לא מול מחשב.

אין לו נייד...

הוא טען שאין לו גלישה בנייד, הוא הפסיד את כל הכסף בפורקס, לי יש ציטוטים של 8 חברות וזה אחלה דבר, אפשר לראות גם גבוה ונמוך... בקיצור, עולם נייד ומשוכלל...

nero030

New member
תודה רבה לכל המגיבים,שאלה נוספת:

האם מישהו כאן יכול להמליץ על ספרים טובים ברשת למסחר במט"ח?

ספר ????

1. ספר תהילים, 2. איך מתמודדים במצבי לחץ 3. שמור על עצמך 4. לא לאבד שליטה 5. פרנסה משמים ועוד ועוד....

caza forex

New member
ספרים טובים למסחר במט"ח!

למרבה הצער, אין באמת ספרים טובים למסחר במט"ח או לניתוח טכני בשפה העברית ולכן רצוי מאוד לגשת לספרות האנגלית. להלן ספרים מצויינים לניתוח טכני ולמסחר באופן כללי: trading for a living , come in to my trading room , rocket science for traders, technical analiysis of the financial markets, trading by the minute, channels&cycels, the day taders manual. מקווה שעזרתי, ו...שיהיה בכיף.

למעלה