smsים לוהטים במיוחד :)

orange love

New member
טוב אם השירשור לא זורם אני אתחיל

את רובם אני לא זוכרת אבל היום שלחתי לאהובי הודעה באמצע היום, לא לוהט במיוחד אבל: ''עכשיו יצאתי מהמקלחת שאנחנו אוהבים להתקלח בה ביחד ובכל פעם שזרם המיים נגע בגופי הערום חשבתי על איך בא לי להרגיש אותך בסקס איטי וארוך, סקס אוהב'' (נשלח ב-2 הודעות בשל האורך)

הינה כמה משלי

בוקר טוב לאישה אשר מטיבה להרטיט את גופי נפש חיי בעוצמת אהבתה גופי מתחיל אט אט להקיץ לחיים ביודעו כי ליבו קרב אליו היום אשוב לנשום היום אוכל לראות היום סופסוף אחייך היום אהייה בזרועות חי טוב אז לא הכי ארוטי אבל תודו שרומנטי

אורנג` אחד במיוחד לך (טוב לא ממש)

אימרו לגשם לעמוד ולרוח שיחדל כי לא יוכלו לשתוף או לצנן את אהבתי אליך

אני אנסה

מהמפקד שלי באמצע ישיבת צוות: את לא מבינה מה את עושה לי אני מת שהישיבה תיגמר כבר ונוכל להזדיין אני חרמן עליך אש בואי נזדיין כל אלו ועוד בזמן ישיבה

מפרי עטה של האלופה ../images/Emo9.gif

להתעורר בבוקר ולחלום על השפתיים המענגות שלך נושפות בי בחום.. חולפות להן מהפה שלי לאט לאט למטה... עוצמת עיניים וכמו תמיד מתמכרת... ממני, זו שמכורה לך ... זו שהגוף שלה זועק לשלך...

BodyCount40

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif ואו זה לא זכור לי ...

יש סיכוי שאולי טעית במספר כששלחת את זה
(מישהו הולך לקבל מכות ואני ב-ד-י-ו-ק יודע מי זה
)

הודעה ששלח לי באמצע ---->

שהייתי אצל הרופא!! "מת לזיין אותך כבררר ללקק אותך מאחורה ולהכנס לאאאאאאט" פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק זה היה טובב

מסוג ההודעות שקוראים 100 פעם ביום--

"מה אני אעשה שאני מכור לזה שהזין שלי נעלם בתוך הישבנים הסקסים שלך עמוק וחלק ומתרוקן לתוכו לאאאאטטטטטטטט" מתגעגעת :(

BodyCount40

New member
די עם הגעגועים בחייך....

גם אני אכלתי את הלב לא מעט זמן תמצאי מישהו אחר שישלח לך סמסים סקסיים לפי התיאורים זו לא אמורה להיות בעיה בשבילך ....

למעלה