smile

אבי 246809

New member
smile

אותי בעיקרון מעניינים פסקי דין ומכך גם האתר הזה מפרסם פסקי דין שעוזרים לנכים מאוד,המקרה של מיכאל ועו"ד גיא לא שונה, חוק חופש הביטוי כולל את החופש להביע דעות, לפרסמן, ולהפיצן, במגבלות שונות. ולכן גם תגובתי פה כמו מיכאל הולכת על פי חוק.ואם אכן התבקש מיכאל 10 שנים להימנע מלכתוב על עורך הדין, הרי שאנחנו הולכים אחורה לימים חשוכים.

smile2life

New member
אבי אני ייסדתי את הפורום הזה בשנת 2002

ואם תלך לעמודים הראשונים שלו תראה אותי בכחול. הפורום הזה הוקם ושנים שימש לשיתוף מידע ותמיכה בנכי ונכות צה"ל - אנא אל תגיד לי מה מטרת הפורום הזה.

אני חוזר שוב ושוב: תפוז הוא עסק פרטי. כדי לכתוב באחד מהפורומים של תפוז צריך לעמוד בתנאי התקנון והחוקים לכתיבה בפורומים. ומי שלא עומד בתנאי הפורומיםי נחסם. איני מכיר את הסיפור במלואו אך ממה שקראתי בפייסבוק: מיכאל הרשקוביץ נחסם והחל להשמיץ את מנהל הפורום הנוכחי. מנהל הפורום, בתגובה, כנראה, תבע אותו למשפט על לשון הרע ומיכאל ניסה להגיע לפשרה (ושוב איני בקיא בכל הפרטים ומסתמך על דברים שפורסמו בפייסבוק, לכן אל תתפסו אותי במילה), אשר במסגרתה, התביעה תבוטל תמורת התחייבות של מיכאל הרשקוביץ שלא לטעון טענות כלפי מנהל הפורום.
המקום לדון בתביעה הזו אינו הפורום הזה. הפורום נועד על מנת לדון בזכויות נכי צה"ל ולא בפרסונות. למיכאל הרשקטביץ יש אתר פעיל ודף פייסבוק פעיל וקבוצות בפייסבוק לרוב. טוב יעשה אם ימקד את פעילותו באפיקים אלו.

gady19

New member
הי בהנחה שקניתי דירה חדשה ואני רוצה לשפץ את האמבטיה ולהתאים

אותה לצרכי האם אני יכול לקבל עזרה מאגף השיקום

למעלה