Smashing Pumpkins

Smashing Pumpkins

מה דעתכם עליהם? אני יודעת שהם ממש לא גראנג´, אבל כל עוד אין פורום מוזיקה אלטרנטיבית, איאלץ לשאול אותכם את זה פה. אגב, נווה אמר פה מספר פעמים שלדעתו סמשינג הם גראנג´, מה שלדעתי ממש לא נכון לדעתי הם לא בשום סגנון מוגדר כלשהו, אבל אם כבר-אז מוזיקה אלטרנטיבית מה גם שכמו שכבר ציין פה נווה הם נוהגים לשלב קטעים קלאסים (כינורות) בשירים, מה שנירוונה לדוגמא לא עשו, עד כמה שידוע לי ובקשה *מתנצלת בפני מנהלת הפורום* אנא בואו לפורום סמשינג פמפקינס בהיידפרק...
http://1467.hydepark.co.il/ פורום Siamease Dream זקוק לעזרתכם! בואו בהמוניכם

חולוני

New member
אוהב אותם מאוד.

ושוב, הם לא גראנג´ ואף פעם לא היו, תוציאו את זה מהראש ודי.

N a V e

New member
אף אחד לא יכול להגיד בוודאות

אם הם גראנג´ או לא,כי אנחנו לא יודעים להגדיר גראנג´ מהו.

חולוני

New member
די כבר!

כמה פעמים אני יכול לחזור על זה?? גראנג´ זה לא סגנון מוזיקלי, זה מאפיין תקופתי. אמרתי כבר, מה שמאפיין את רוב להקות הגראנג´ זה שילוב של פאנק עם הארד רוק.. סמאשינג פאמפקינס לא שייכים לתקופה של הגראנג´, וגם לא משלבים פאנק עם הארד רוק, לכן הם רוק אלטרנטיבי וזהו. ואין להם שום קשר לגראנג´ ואף פעם לא היה להם. סוף דיון. כמה אפשר לחזור על זה כבר? תכניסו את זה לראש ודי.

Cheezus

New member
אולי זה נכון מבחינת דברים אחרים

אבל בקשר למאפיינים הקלאסים זה בכלל לא נכון. באנפלאגד של נירוונה היה (או שמא הייתה?
) צ´לואיסט/ית, לאליס אין צ´יינס יש כינורות וכלי קשת ב"איי סטיי אוואי", ובכלל- שימוש בכלים פחות "רוקיסטים" לקחו חלק רחב יחסית בתעשיית הגראנג´- רק לא כחברי להקה קבועים.

PORCUPINE

New member
SP בהחלט משתייכים לרוק האלטרנטיבי

אבל אי אפשר להאשים אנשים ששומעים ב - Gish מ-91´ וב - Siamese Dream מ-93´ את צלילי סיאטל. לכן, אני מסכים עם חולוני שגראנג´ הוא "מאפיין תקופתי" ולא סגנון מוזיקלי, ודווקא בגלל זה Smashing Pumpkins יכולים בהחלט, לפחות באלבומם הראשון והשני להיכלל בתוך מכת הגראנג´ של שנים אלו.

Gevakumon

New member
אוח הם מדהימים

בימים אלו הלהקה האהובה עליי, אוהב את המילים, את הגישה, את הלוק, את המוסיקה, הכל, ממש מרגשים אותי. ובקשר לסגנון, הם לא גראנג´, הם אלטרנטיבי...קשה בדיוק להגדיר סגנון רוק שהם מנגנים כי לא הרבה עושים מוסיקה כזאת, אין ממש סגנון מוסיקה שהם עובדים לפיו, הם עושים מה שהם.

למעלה