Slow Down Baby ו-So Seductive?

o l i 4 k a

New member
Slow Down Baby ו-So Seductive?

היום כרגיל עשיתי סדר בתיקיית המוזיקה שלי... וכששמעתי את השיר So Seductive של Tony Yayo ביחד עם פיפטי שמתי לב שהוא אומר בשיר "Stop Slow Down Baby" בדיוק כמו בשיר של כריסטינה.... מישהו יודע עם יש איזה שהוא קשר בין שתי השירים? או שסתם החליטו לקחת חלק מהשיר של טוני? או שטוני כתב לכריסטינה את השיר או משהו? אגב הנה השיר http://youtube.com/watch?v=XKQRn57n2Sw הקטע של סטופ סלואו דאון בייבי בערך ב- 2:01...

NoWords

New member
מממממ...

שווה בדיקה. אני אקשיב לזה מחר, כשלא תהיה שעה הזויה שכזאת בה כל הבית ישן.
אבל שמנו לב שיש לכריסטינה כל מיני השפעות שיש מצב שהשפיעו עליה בהכנת האלבום. כמו השיר של אלה פיצג'רלד שיש בו משפט מדויק כמו ב- candyman. אין לדעת בדברים האלה כי זה לא כתוב איפשהו אבל נחמד לשער ויפה ששמת לב.

YugiBoy

New member
בגלל שורה אחת

אתה חושב שיש קשר בין השירים? יש כל כך הרבה שירים עם שורות זהות.. בכל מקרה... תבדקו אם אתם רוצים (= בטח לא יזיק.

o l i 4 k a

New member
זה לא רק שורות זהות...

זה אותו דבר, אותו בנאדם.... הם פשוט גזרו את המשפט מהשיר של טוני.... אבל אני לא מדברת על זכויות וזה... אני רק שואלת עם מישהו יודע למה לקחו את המשפט הזה מהשיר שלו, כי אולי הוא איך שהוא היה קשור לכתיבת השיר או משהו.... נגיד השיר דירטי, אז המקור שלו זה השיר של רדמאן 'Let's Get Dirty' כמעט אותו ביט ומשפטים זהים.... אבל הליריקה שונה... מי שאולי מעוניין, הנה השיר של רדמאן http://youtube.com/watch?v=-9lFPaARjbg

PinkHippo

New member
דומה.

אבל נראה לי שאין קשר, slow down baby זה ביטוי, אין על זה זכויות יוצרים לכריסטינה...

צודק במאה אחוז!../images/Emo45.gif

סחטיין על הזיהוי... אבל הדימיון הוא רק בתחילת של השיר כריסטינה.. שני המשפטים הראשונים, הוא ממש אומר STOP, לוקח הפסקה ואז ממשיך SLOW DOWN BABY כמו הראפר בשיר של כריסטינה.. וגם הביט ממשיך טיפה דומה לאחר מכן. אבל אחרי זה מפסיק הדימיון בין שני השירים..

DAN1EL

New member
תשובה: ../images/Emo97.gif

כן, SDB מסמפל את השיר הזה. או יותר נכון, רק את הקטע הזה. ובגלל זה, אם תשימי לב, בחוברת של BTB הם נתנו קרדיט בכותבים גם לקרטיס ג'קסטון (השם האמיתי של פיפטי סנט).

NoWords

New member
וואלה!?

לא היה לי מושגגגגג לגבי זה.
כריסטינה סימפלה את 50 סנט. וול, קצת הזוי!

דיברתי איתך על זה מזמן כי שמתי לב לזה. P:

"אממ...לא יודעת, אולי. אם כן אז מגניב!"

o l i 4 k a

New member
חח כן אתמול נזכרתי בשיחה הזאת ../images/Emo3.gif

זה היה ב-5 ביוני: "(17:42) F.U.B.S, F.U.T.H: נכון הזה שאומר סלואו דאון בייבי בSDB של כריסטינה אז הוא משיר אחד עם פיפטי... יש לך אותו?"

למעלה