skykef כייף של מועדון

yarinhamutal

New member
skykef כייף של מועדון

רוצים לעשות טנדם מגניב sky kef אחלה מקום.חברה איכותיים.מקצוענים אמיתיים.לוקחים אותך לחוויה בלתי נשכחת מומלץ בחום .....אני אישית מתכנן את הפעם הבאה או את קורס הצניחה. ותודה לעדי אטקין ופילפ הצלם......כייף לא נורמאלי שבועיים לא יוצא לי מהראש חיים אלימלך דימונה

StasikD

New member
../images/Emo207.gif כדאי להביא מצלמה לצניחת טנדם ראשונה?

אני מניח שאני לא אצנח איתה ולא יתאפשר לי לצלם באוויר, אבל יש תאים בskykef לאיחסון חפצים? זה אפשרי להצטלם רגעים לפני/אחרי הצניחה ואז לאחסן את המצלמה איפשהו?

Icarus Canopies

New member
בעיקרון לא אמורה להיות בעיה

אבל בכל אופן, לא להביא מצלמה דיגיטלית ריפלס חדשה מהשקית. פוקט פשוטה דיגיטלית תעשה את העבודה מצויין! UV

Icarus Canopies

New member
גם כשאתה בתורכיה אתה נכנס לפורום?!

האמת שראיתי הודעה שלך גם בפורום "התייר המשועמם"... חיחיחי... תהנה ותחזור לסופ"ש. דירבאלק! UV

solchik

New member
../images/Emo207.gif הפתעה ליומולדת באמצע השבוע

שלום לכולם, אני מעוניינת להפתיע את אמא שלי לכבוד יומולדת 50 בצניחה החופשית. יום ההולדת הוא ב-7 לאוגוסט, שיוצא יום שלישי.. מישהו מכיר מקום בארץ שפתוח ועושה צניחות חופשיות באמצע השבוע ? תודה רבה!

b e e m a y a

New member
מקסימום ביום חמישי לכל המוקדם...

כי כל עניין הצניחה לוקח זמן ועד כמה שידוע לי באמצע שבוע מפעילי המועדונים עובדים בעבודות נוספות ותאמיני לי אין כמו טנדם בשבת כדי להתחיל את השבוע בהיי..... הנאה מרובה (ממי שכבר טנדמה את עצמה 2)

solchik

New member
Thanks

Actually one of the clubs starts on Wednesday But that's 2 late for me thanks anyways

למעלה