Sky Digital

Bright Star

New member
Sky Digital

שלום רב לכולם, סליחה על הבורות שלי, אבל האם ניתן לקלוט את שידורי סקי בארץ, מתוך הנחה שיש לי ממיר דיגיטלי שלהם וכרטיס אשר פתוח לכל הערוצים. האם יש צלחת גדולה / חזקה מספיק בשביל זה ? בתודה מראש

אכן ניתן לקלוט חלק מהחבילה בלבד

השידורים המבוצעים ב-28.2 מעלות מזרח באלומה הדרומית ניקלטים בארץ בצלחת בקוטר מינימלי של 180 ס"מ .

eabramov

New member
אבל לא ערוצי הטלוויזיה והרדיו- BBC:

צריך יותר... ולהוטבירד כנראה 2.4 לפחות אני מניח

m8m8

New member
astra 28.2 e

הי את סקאי ניתן ליקלוט בישראל את אלומת SOUTH BEAM ASTRA 2A לפחות 1.80 M את ASTRA 2B כל האלומות SOUTH BEAM AND NORTH BEAM אבל יש תיכנון ש ASTRA 2D יוחךף ללוין ASTRA 2C אבל זה לא בטוח בי

רמי א

New member
אם

יש לך צלחת לוין בגודל 1.8 מטר אתה תיקלוט את האלומות S2 ו1דרוםו2דרום ו2צפון.למעט חבילת BBC .לזה צריך 2.4 מטר.אבל לאלומת S1 אתה צריך צלחת 2.7 מטר כדי ליקלוט את רוב התדרים.S1ו2 זה של הלוין יורובירד.כדי ליקלוט את האלומה צפון 1 צריך צלחת בגודל 4.6 מטר.

eabramov

New member
1.80 עם AMSTRAD DRX 100............

BBC נקלט עם אות חלש לשעה - שעתיים במשך היום...אבל הכרטיס שלי לא פותח שיש סיגנל כלשהו... (גבולי) - תחנות הרדיו הפתוחות של הBBC נשמעת מקוטעות מאוד מאוד...בקושי שומעים רצוף במשך שניה אחת... אבל....סוף סוף לאחר יום+ הכרטיס פתח את CHANNEL 5... יש קצת תוכניות שוות בערוץ הזה (ערוץ 10 של הבריטים)... יש לי כרטיס FTA כאמור...לא מנוי! האם מישהו הצליח לגרום לבריטים לפתוח כרטיס ישן של BBC בארץ...כמובן עם קובינה דרך אנגליה... (שיחת הטלפון לBBC!) תודה מראש על כל תשובה...

harv

New member
yes

i phoned them up and there was no problem. i gave them my details etc and they activated the card. use barak to phone them, i dont think they can trace the call that way.

ליאורש

New member
הבעיה בממיר

האמסטרד אינו רגיש מספיק לקליטת סקאי בארץ. נסה את הפנסוניק או הגרונדיג. אפילו מקלט FTA רגיל אמור לקלוט את תחנות הBBC הפתוחות, עם צלחת 1.8 מטר עם LNB טוב, מכוונת טוב. בקשר לערוץ 5 - הוא ישנה את פניו (ראה מאמר באתר הבית שלנו) ומה 16 לחודש יהפך לערוץ שפונה לקהל בוגר יותר. הם רכשו סרטים רבים, וביניהם אפילו MIB 2 . בקש מהרוי שיביא לך איזה פנסוניק קטן. דגם 20 או 30. יש גם 35 , דגם שמיועד ליצוא בלבד (אינו כולל מודם) ואמור להיות רגיש ומהיר. מחיר החדש - 299 פאונד (אין משומשים כאלה עדיין).

montyburns

New member
דוקא ניתן לקלוט את ערוצי הבי בי סי

עם 1.80. אצלי זה נקלט היטב. אין לי מקלט של סקאי, לכן אני קולט רק את ערוצי ה FTA. אם לשפוט עפ"י שידורי הרדיו של הבי בי סי (שמשודרים על אותה אלומה כמו שידורי הטלויזיה), העניין בהחלט אפשרי. אני מגיע לכ 45% קליטה, וזה מספיק בהחלט... כדאי לך לנסות לכוון את הצלחת באופן יותר מדויק.

למעלה