Skunk Anansie

עוגייה

New member
Skunk Anansie

איך, מי, כמה, למה, וכו´.... תודה. (ואם אני לא ברורה אז- מה אתם יכולים לספר לי על הלהקה הזאת? כי שמעתי את Lately ו...נראה לי שאני
...
)

rizla

New member
תקציר עד כאן

SKUNK נוסדו באנגליה ב1004 והתפרקו ב-2001 בדרך הוציאו 3 אלבומים, המצליח והטוב בניהם יצא ב-1996 ונקרא STOOSH מתוכו מוכרים HEDONISM ו-BRAZEN . LATLEY מופיע בדיסק האחרון, POST ORGASMIC CHILL , יחד עם FOLLOW ME DOWN ו-SECRATLEY המצויין. סימני זיהוי:SKIN הסולנית השחורה והקרחת, עם הקול המדהים והשונה.

בןלי

New member
נקודה רגישה../images/Emo13.gif

להקה מעולה - בין הטובות. לסולנית שלהן יש קול של זמרת אופרה. הבסיסט שלהם מנגן בצורה מטורפת והכל ביחד פשוט משתלב מצויין. לדעתי האלבום הכי טוב שלהם זה דוקא השלישי. מי שראה את הסרט ימים משונים בטח שם לב שהם הופיעו במהלך הסרט לכמה שניות עם השיר SELLING JESUS שהוא מאחד האלבומים הראשונים שלהם. בקשר לסיגנון - אני לא מומחה לסגנונות וגם לא מתלהב מהנושא אבל הם לא נשמעים לי רוק בריטי טיפוסי... שאלה לסיום: האם זה נכון שהם התפרקו???

epitaph

New member
קול של זמרת אופרה?

אם אתה רוצה קול של זמרת אופרה אז תנסה את נייטוויש אבל לסולנית של Skunk Anansie אין קול כזה...

בןלי

New member
תשמע את השירים הנכונים

לא יודע איזה שירים שמעת... מציע לך לשמוע את השיר שאחרי SECRETLY באלבום השלישי שלהם. אח"כ תחזור אליי עם רשמים והערות

lior_t

New member
תגובה

מטער לאכזב אבל הלהקה הפסיקה השנה את פעילותה

למעלה