Skin ל-windows mobile 2005

• פותח הנושא CCNA
  • פורסם בתאריך

CCNA

New member
Skin ל-windows mobile 2005

שלום רב, לפני כשבוע, רכשתי Imate Jas Jam מסלקום. אני מעוניין לשנות את הSkin שהפעלת הPhone אם יש אפשרות לבצע זאת? ניסיתי לחפש בgoogle אבל ללא הצלחה. אודה לכם על העזרה.

אם אני מבין את הבקשה נכון אז הדרך

לביצוע היא פשוטה. עליך להמיר את התמונה הרצויה כרקע לקובץ TSK לשמור אותה עלל המכשיר (כשהוא מחובר למחשב ניתן להעביר אליו את התמונה) ואח"כ ללכת לSETTINGS > TODAY ושם לבחור את התמונה הרצויה כרקע ולסמן use this picture as background. בהצלחה!

CCNA

New member
תודה אבל...

אני מעוניין לשנות את רקע הskin רק בהפעלת אפליקציית הטלפון (כרגע זה מופיע תחת רקע כחול כהה אשר מפריע לי בהשתקפות אור), אני פשוט מעוניין לשנות את הרקע לצבע לבן או משהו אחר.

shuky1

New member
באם אתה מעוניין לשנות את הסקין של >

מסך הפתיחה, כנס לאתר החינמי הזה ותמצא מאות סקינים. אני מקווה שלזה התכוונת. באם אתה לא יודע כיצד להוריד, אז תגיד ונעזור.

CCNA

New member
האם השינוי הskin משפיע גם על הרקע..

של אפליקציית הטלפון?

BravoMan

Active member
לא.

האתר אומנם מצויין אבל אלא רק THEMES למסך היום. הם לא ישפיעו על החייגן. משCCNA צריך זה משהו כזה. או זה. אם תכניס בGOOGLE את המילים 'DIALER SKIN' תמצא עוד כאלה.

2cookie

New member
לינק אידיאלי בשבילך

ראשית התקן את החייגן של ETEN, הוא הרבה יותר טוב ומבטל את ה-smart dialer המציק והאיטי שלא עובד בעברית. נסה גם להתרשם באתר PDACE מכל מיני טיפים נחמדים שנתתי, למשל הפעלת רטט במקום צליל מקשים. (אם איילת העלתה את זה לשם...) הנה הלינק: http://www.paulya.com/dialerskins.htm

למעלה