Ski in Arengtina

vizido

New member
Ski in Arengtina

Hello friends, I wanna do Skin in Argentina in August. I know there r 2 mountains, in Mendoza and Bariloche. Do u know something about them? which one is better? prices? 10x Ido

alonaski

New member
- אני לא מכירה, מצטערת...

לא באופן אישי וגם לא באופן עקיף = לא מכירה מישהו שהיה שם, אז לא אוכל לתרום לך מידע...
מצטערת...

Loppy

New member
תוכל למצוא מידע על 11 אתרי סקי

בארגנטינה באתר הבא. אני אישית לא מכיר את האתרים...

rami arnold

New member
היתי בברילוצ'ה!!

אבל בקייץ... בכל מקרה, לפי "מערך" הרכבלים זה נראה אתר נחמד. העירה - ברילוצ'ה יפהפיה, (השוקולד הכי טוב העולם!!), שוכנת על שפת אגם מדהים, מוקף יערות.(שבהם צילמו את הסרט "במבי" של וולט דיסני!) ד"א, לא רחוק משם, בצ'ילה יש כמה אתרים שאם אני לא טועה, יותר גדולים ומפותחים. שווה לבדוק. רמי.

Loppy

New member
הייתי בטוח שבמבמי זה סרט מצויר../images/Emo12.gif

yaircarel

New member
לא הייתי באתר אבל ברילוצ'ה באמת ...

מ ד ה י מ ה ממש. אם ראית פעם משהו יפה שאירופה כך אותו ותשכפל ותשפר ותייפיף ותוסיף לו את האוכל הטוב ביותר והמגוון ביותר שאתה יכול לדמיין. המחירים די גבוהים אבל הדולר בסימן ירידה. הבעיה העיקרית היא הטיסה. יומיים הלוך יומיים חזור וג'ט לג מהסרטים. אם אתה כבר נוסע כדאי לפחות לשבועיים, שבוע בארגנטינה ושבוע בצ'ילה. הרי לא כל יום נוסעים לקצה השני של העולם.

rami arnold

New member
ה"דמויות" אכן מצוירות, אבל הרקע,

דהיינו הנופים - ברילוצ'ה!! * ועוד יומיים אני באלפ-דואז!! לראות את הטור! ביי, רמי.

Loppy

New member
אני אנסה לזכור את זה....../images/Emo4.gif

תהנה באלפ דואז!
(אבל קודם תבטיח שתביא לנו קצת שלג.......?!..........)

yaircarel

New member
שקית הפתעות קטנה לכל אחד

רק חופן קטן של שלג. אוי כמה שאני מתגעגע לשלג.

lior297

New member
אמממ, אלפ דואז....

לפני שנתיים הייתי שם שבוע לפני קריסמס, הגענו - ואין שלג!!!! סעאמק, איזה חופשה מבאסת, שבוע על אותם 3-4 מסלולים... וכמה צפוי, ביום שעזבנו (יותר נכון בלילה של היום שנגמר הסקיפס) ירד שלג, לכבוד קריסמס... זה היה מבאס ביותר, כל הזמן שלג ממכונה, אבל הנחמה היחידה הייתה שהיה מזג אויר מעולה.

למעלה