סוללה3
2 2eb New member 2/6/04 #1 SK5400- הפתעה! החלפתי לו את הפאנל לצבע אחר ויש לי גם סוללה זוהרת!! יצא יפה ביותר. הבעיה היחידה שאי אפשר להטעין את הסוללה עם מטען שלוחני(צריכים מטען שמתחבר איפה שמתחברת הסוללה,למישהו יש מושג כמה עולה מטען כזה ואיפה אפשר לקנות?).
SK5400- הפתעה! החלפתי לו את הפאנל לצבע אחר ויש לי גם סוללה זוהרת!! יצא יפה ביותר. הבעיה היחידה שאי אפשר להטעין את הסוללה עם מטען שלוחני(צריכים מטען שמתחבר איפה שמתחברת הסוללה,למישהו יש מושג כמה עולה מטען כזה ואיפה אפשר לקנות?).
ח חסר כינוי New member 2/6/04 #5 נצל"ש הסימנס השחור... צבעתי את הסימנס שלי מרוב שיעמום במקום ללמוד לבגרות במתמטיקה... הנה התמונות:
2 2eb New member 2/6/04 #8 תודה רבה. עכשיו נשאר רק למצוא מטען רגיל,להטעין את הסוללה ולראות איך היא עובדת.
P Polyphonic New member 2/6/04 #11 איך צבעת../images/Emo35.gif עם טוש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif השחור הרבה יותר יפה מהכסוף המשעמם גם כחול כהה (כמו הסמסונגים 514/5) יהיה נחמד...
איך צבעת../images/Emo35.gif עם טוש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif השחור הרבה יותר יפה מהכסוף המשעמם גם כחול כהה (כמו הסמסונגים 514/5) יהיה נחמד...
ח חסר כינוי New member 2/6/04 #43 אין סכנה כזאת... הרי המקשים הם לא מחוררים, זאת חתיכת פלסטיק שחוסמת גישה למעגלים, אז אין סכנה כזאת...
2 2eb New member 2/6/04 #10 האמת.... התמונות יצאו ממש זוועה.הצבע האמיתי אמור להיות כחול ובתמונות הוא ירוק.
P Polyphonic New member 2/6/04 #13 ../images/Emo45.gifיפה אבל אחרי שאתה מבין שחבל על הסוללה, אתה כבר לא מתלהב כמו פעם...