six

a m i t a i

New member
six ../images/Emo92.gif

מבקש מידע על הרכב six יצרן, מחיר, תמונה.. תודה לכל מי שיענה לי...

zom

New member
../images/Emo150.gifיש דבר כזה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

אין לך יותר פרטים חוץ מזה שקוראים לרכב SIX ??? בכל אופן אני לא מכיר את הרכב.

הגיל

New member
נתחיל מזה (בקצרה)

SIX הוא בעצם JEEP CJ6. רוב הרכבים מסוג זה שתמצא בארץ (וגם CJ8) יוצרו בתעשיות רכב נצרת (אשר מייצרות את הסופה) על פי הסכם עם JEEP. התכנון והרכיבים אמריקאים ההרכבה ישראלית, ויש מגוון דגמים - ארוך/קצר/מקוצר, פתוח/סגור. כרכב שטח הוא פופולארי מאוד מכמה סיבות: 1. קודם כל הוא JEEP - ולשם יש משמעות. 2. יכולת עבירות טובה מאוד גם ללא שיפורים. 3. יכולת שיפור אינסופית כמעט. 4. עלות חלפים זולה - ניתן להשיג חלקים מפרוק. 5. מבנה פשוט אשר מאפשר טיפול בשיטת עשה זאת בעצמך. בנוסף לכך עלות הרכישה לא גבוהה - כל עוד הרכב לא משופר. הבעיות: 1. הרכבים ישנים (כמדומני שלא תמצא רכבים כאלו מעל שנת 90 או 91) וכתוצאה מכך נוטים לתקלות - מצד שני רוב התקלות פשוטות ואפשר לטפל לבד. 2. עלויות דלק גבוהות - צריכה גבוהה של דלק (משהו כמו 6 ק"מ לליטר בממוצע - ושוב במקרה זה הדבר תלוי ברכב עצמו). 3. יש לבדוק היטב את מצב החלודה של הרכב - רכב ישן שמסתובב בחופים הוא מקור לבעיות בתחום זה. 4. לא נוח כרכב ראשון (במיוחד הדגמים הפתוחים). כל אחד עושה את השיקול שלו, ותוכל למצא בקלות חסידים מכורים של הרכב. טוב, אני אעצור פה. כל הנאמר מעלה נאמר מפיו של אדם שלא היה בעלים של רכב כזה. לכן כל המידע הוא מנסיונם של אחרים וממעט נסיון של נהיגה ברכב. אם אתה רוצה מידע נוסף אני ממליץ (ויסלח לי רוני על ההפנייה) שתכנס לאתר של גיפטריפ (JEEPTRIP.CO.IL) תעשה חיפוש לגבי CJ ואחר כך תשאל אם ישארו שאלות. גיל

hagail

New member
תיקון קל

ל SIX קוראים כך לא משום שזה CJ6 כי הרי גם ל CJ8 קוראים SIX . השם SIX הגיע בגלל מנוע 6 הבוכנות של הרכב.

edyc

New member
חגי , אני חושב שגיל צודק

לסיקס קוראים סיקס מהימים שהיה cj6 , והcj8 לא שונה ממנו בהרבה ולכן השם נשמר . לcj-ים היו עוד מנועים חוץ מה258 עם 6 צילינדרים , אז לא נראה לי שזה בגלל זה .

הגיל

New member
עוד קצת

הינה קישור שקיבלתי פעם מאיש טוב. לגבי ההסטוריה של ה JEEP. http://www.jeepclub.co.uk/resources/history.html בכל אופן, כמו שאמרתי אני לא מומחה לגבי מקור השם, אבל ה CJ6 הישנים היו מצויידים במנוע 4 צילינדרים. ד"א, יש הרבה CJ8 שקוצרו ומפורסמים כ CJ6 למרות שברשיון כתוב CJ8. גיל

למעלה