Six Degrees To Kevin Bacon

Ch3nf3l

New member
Six Degrees To Kevin Bacon

כן כן, זה הולך להיות אוף-טופיק (אלא אם תנצלו את השחקנים מסקראבס) למי שלא מכיר - יש איזו שטות כזאת של אמריקאים שנקראית "6 שלבים לקווין בייקון", זה לא בהכרח לקווין בייקון פשוט אומרים שתוך 6 שלבים אפשר לקשר בין כל אדם בעולם. בכל מקרה, החלטתי להביא את זה הנה. לא לקשר בין X לקווין בייקון, אלא בין X ל-Y, מה שתרצו. ואפשר גם יותר מ-6 שלבים, או פחות. עדיף פחות. אתם תבינו... לדוגמא - קישור בין ג'ינה דיוויס לטאביתה מהסדרה "תשוקות" ג'ינה דיוויס שיחקה בסדרה "גברתי הנשיא" עם -> דונאלד סאתרלנד שהוא אבא של -> קיפר סאתרלנד ששיחק בסרט סנטינל עם -> אווה לונגוריה שניהלה רומן בעקרות בית נואשות עם -> ג'סי מטקאלף ששיחק בסדרה 'תשוקות' ביחד עם -> טאביתה המכשפה. קפיש? אתם יכולים להיעזר ב-IMDB, גוגל, ידע כללי. מה שבא לכם. כללי המשחק: אני אתחיל, אני אתן לכם משימה. הראשון שיצליח, או שיצליח עם כמה שפחות רמאות זוכה. הוא גם יזכה בתהילת עולם וגם יזכה בפרסום משימה חדשה משלו. איסורים: תוכניות אירוח כמו קונאן אובריאן לא נחשבות קשר בין השחקנים. וגם לא סאטרדיי נייט לייב וכל מה שדומה... אסור להיעזר בשחקני אורח שהיו ב-CSI! פשוט כי כולם היו שם... מותר: במקרה שאתם נואשים פשוט תנסו לקשר בין אנשים עם שם דומה, אבל שיהיה מצחיק. מותר להיעזר בשחקני אורח בסדרות או שחקנים שוליים בסרטים, אפילו כאלה שאמרו שורה. אפשר גם במאים... יאללה הראשון - לקשר בין שרה מישל גלר ("באפי", למתקשים) לזאק בראף ("סקראבס", לאנשים שלא קשורים לפורום). ותשתדלו לכתוב את הקשר בצורה כמה שיותר ברורה, כמו שהדגמתי למעלה.

Ch3nf3l

New member
חח הרגע פתרתי בעצמי

את המשימה שהבאתי. היא ממש קלה. בהצלחה!

Angelus

New member
חבל שאמרת לי,

הייתי עולה על זה בדרך כל-כך ארוכה..

alkai

New member
מצאתי משהו ../images/Emo3.gif

שרה מישל גלר שיחקה ב"משחקי פיתוי" יחד עם טרה ריד, טרה ריד שיחקה בסקראבס יחד עם זאק. המשך המשחק: תמצאו לי קשר בין שרה צ'אלק(או צ'ולק? בקיצור, אליוט) לבין ג'ניפר אניסטון. מעניין אם מישהו יצליח...

jess r

New member
טדם

שרה משחקת ב"כלה להשגה" (חרא של סרט! הת'ר גראהם - מולי - בתקפיד ראשי ומאכזב), שם משחק דיוויד סטקליף, ששיחק בפרק אחד של חברים, שם משחקת ג'ניפר אניסטון. אוקי... הקשר בין זאק בראף לקירסטן דאנסט.

Angelus

New member
דאמנ

היה לי כבר קטע ממש ארוך, ועניתי על זה 10 דקות אחרייך.
זאק בראף משחק עם דולנד פייזן ששיחק בקלולס עם אליסיה סילברסטון ששיחקה בבאטמן עם ג'ורג' קלוני שמשחק עם בראד פיט בסדרת האוקינוסים למינהם, ששיחק בראיון עם ערפד עם קירסטין.
זה היה ארוך, אני משום מה לא מצליח למצוא דרכים קצרות.
תורי - תנסו למצוא קשר בין ניל פלין (השרת) ובין קריסטין קרוק (סמולוויל) - זה לא קל, נראה לי.

hodown

New member
איזה בעסה... עשיתי קשר ממש ארוך ולא שמר!

תפוזבל! אוקי שוב: ניל פלין שיחק בסדרה ג'ואי [ראיתי אותו באחד הפרקים במקרה לחלוטין]ששם שיחק-> מאט לבלאנק שהוא ג'ואי בעצמו כמובן בסדרה המהוללת חברים ששם התארח יום אחד בהיר-> בראד פיט שהוא שיחק בכל האושנים שיש עם -> מאט דיימון שהוא שיחק איזה בחורצ'יק שאף אחד לא זוכר אותו בסרט הענק יורוטריפ ששם שיחקה-> קריסטין קרוק בתור חברתו הבוגדנית של סקוטי [scotty doesnt know!]. טדם! אז הנה שלי: הקשר בין קן ג'נקינס [ד"ר בוב קלסו] לבין בן סטילר- בהצלחה זה לא הכי קל.

Ch3nf3l

New member
הצלחתי!

קן ג'נקינס היה בסרט "כל הפחדים כולם" (The Sum of All Fears) שם שיחק גם השחקן-הגרוע בן אפלק ששיחק להנאתו בסרט וויל האנטינג, שם היה נוכח גם רובין וויליאמס ששיחק בסרט "הוק" (קפטן הוק כאילו) עם דסטין הופמן, שהיה אבא של בן סטילר בפגוש את הפוקרס.

Ch3nf3l

New member
אה והמשימה:

לקשר בין הת'ר גרהם (מולי קלוק) לבין קליסטה פלוקהארט (אלי מקביל).

alkai

New member
איכשהו...:

התר שיחקה ב"סדנה לעצבים" עם אדם סנדלר >>> אדם סנדלר שיחק ב"קליק" עם קייט בקינסייל >>> קייט שיחקה עם ריצ'ארד רוקסברג בואן הלסינג >>> ריצ'ארד רוקסברג בפרג'ילס עם קליסטה פלוקהארט. איזה קשר מעפן
הבא בתור: לקשר בין דר' קוקס(ג'ון סי מקגינלי) לבין ג'ק ניקולסון.

hodown

New member
הצלחתי...

ג'וני סי שיחק בפלאטון ששם במקרה שיחק גם-> צ'רלי שין ששיחק בספין סיטי [וחשב שיוכל להחליף את מייקל ג' פוקס המהולל] ששם גם שיחק בתפקיד אורח ואני מניחה שהוא גם אבא שלו במציאות-> מרטין שין שהוא שיחק ב"השתולים" עם-> ג'ק ניקולסון. פיו
אז תשמצאו את הקשר בין ג'ון סי מקגינלי [ד"ר קוקס שוב] לבין דוקטור אחר- פטריק דמפסי [ד"ר דרק שפרד או מק'דרימי מהאנטומיה של גריי]. אממ ניסיתי וזה לא כל כך קל. בהצלחה

Ch3nf3l

New member
הצלחתי!

קשר די ארוך ומסורבל אבל הצלחתי... (צריך פה יותר ידע כללי מ-IMDB) ג'ון סי מקגינלי -> משחק בסקראבס עם זאק בראף -> שהיה בתפקיד ראשי ב"נשיקה האחרונה" עם אריק כריסטיאן אולסן -> ששיחק בעונה השניה והקצרה של "טרו קולינג" בה הופיעה לפרק אחד וויליאם סדלר -> שהיה השריף החביב ברוזוול עם קתרין הייגל -> שמשחקת באנטומיה של גריי עם ד"ר פטריק דמפסי. אוקיי אוקיי... בואו נתקיל קצת... תקשרו לי בין ג'ודי רייס (קרלה) לבין התאומות מרי קייט ואשלי אולסן. אה, אני מציע שינוי חוקים קטן. אולי במקום שתפרסמו פה את התשובה, תשלחו אותה לפרטי... ככה יהיו כמה תשובות, וזה עם הקשר הכי מגניב או קצר, ינצח. (החלטה של מי ששולחים לו) או שכל אחד שמפרסם משימה ינסה לפתור אותה בעצמו, ואם מישהו ימצא קשר יותר קצר ממה שהוא הצליח, הוא מנצח, ואז גם ככה יהיה סיכוי לכמה תשובות (וככה הוא גם יצטרך לעבוד בפרך). הצביעו 1 לשיטה הראשונה, 2 לשיטה השנייה.

Ch3nf3l

New member
חח פתרתי בעצמי

תוך לא-אומר-כמה קשרים... :) ככה שאם בא לכם כרגע את האפשרות השניה...

Angelus

New member
אני דווקא בעד להשאיר את זה פה, אבל -

כפי שרשמת, לנסות להגיע במסגרת הפורום לקשר הקצר ביותר, והגולש יזכה בנקודה. ואני עדיין חושב על הקשר.

Angelus

New member
טוב..

אני מצליח לפתור את זה דרך העבודה שג'ון סטימוס שיחק בחברים, אבל הסדרה הזאת כמו סנל.
למישהו יש פתרון?

Ch3nf3l

New member
חח פתרון קצרצר

אבל בא לי משהו יותר מתוחכם. אני לשם שינוי מצאתי פתרון שלא מסתכם בהופעת אורח אחת בסדרה חחח אם לא יהיו עוד אתה תזכה.

alkai

New member
יצא מעפן, אבל שונה משלכם...

אשלי שיחקה עם אנדי ריכטר ב"יום בניו-יורק">>> הוא שיחק ב"משפחה בהפרעה" יחד עם ג'ייסון ביטמן >>> ביטמן שיחק ב"אקס"(לא זוכר איך תירגמו את זה אצלנו, בטח "אקס קטלני" או "מת לאקס") יחד עם זאק >>> זאק שיחק ג'ודי ב...סקראבס. וחשבתי שללמוד לספרות זה מעייף
תמצאו קשר בין כריסטה מילר(ג'ורדן) לבין טום קרוז. מה הסיכוי...

Ch3nf3l

New member
חחח קרוב לשלי

עשיתי את יום בניו יורק עם אנדי ריכטר, ואז כתבתי שהוא היה במת לצעוק 2 (הוא היה הכומר) ביחד עם דיוויד קרוס, שגם היה בארסטד... you know the rest זכית, אני מניח.

למעלה