SIVAN95

SIVAN95

New member
jashov...!../images/Emo13.gif

mishei iejola lirsom li et kol hasirim semijoz ladisk sel 30stm??

הממ.. שירים שלא נכנסו לדיסקים:

phase 1: photification (רק בגירסא הבריטית) Revolution Valhalla Occam's razor Anarchy in Tokio (רק בגירסא של אסיה) The head of the pig Santa through the back door Stronger )קאבר לשיר של קנייה ווסט שעשה קאבר לדאפטפאנק) Time to wake up שכחתי משהו? *חושבת* לא נראה לי

Keren W

New member
חחחח...

בלאקרי זה הפלאפון של ג'ארד. זו חברה של פלאפונים שהם גם מחשבי כף יד,ולהרבה מפורסמים יש את זה. חוצמזה שזה הפך לתופעה שאנשים שחיים על איימילים וזה כמעט כל העבודה שלהם הם פשוט מתמכרים לזה כי הם מקבלים את כל העבודה שלהם לתוך המחשב הקטן והשימושי הזה. אפילו קראו לזה התמכרות בלאקברי בקיצור ג'ארד הוא אחד מהמתמכרים ובשביל להמחיש את זה הוא עשה סרטון שהוא מדבר על זה כמו על הבת זוג שלו><' בקיצור כמו שאחת הבנות אמרה פה לפני כן הוא מאוהב33>

Keren W

New member
אה ולא שתביני לא נכון לא צחקתי עליך בכותרת..

של ההודעה הקודמת,פשוט מצחיק אותי כי גם שאני ראיתי את הסרטון פעם ראשונה קיבלתי שוק ולא הבנתי על מה לעזאזל הוא מדבר

../images/Emo45.gif גמאני הייתי מתנהגת כמותו

לו היה לי בלקברי קטן משלי! [או שלא
] אבל בכ"א זה מגניב. D: ולזו ששאלה את השאלה, חמודה, את צריכה ללמוד לשרשר. את יכלת לשאול את השאלה הזו בשירשור ששמו את הסירטון. את יודעת איך משרשרים? כשאת רואה הודעה של מישהו, ורוצה להגיב לה, את לוחצת " הוספת תגובה מהירה ", כותבת מה שבאלך, ולוחצת "שלח". קלי קלות.

inbal287

New member
מתוקה, את צריכה ללמוד איך לשרשר

במקום ללחוץ כל פעם על "הוספת הודעה חדשה" את צריכה ללחוץ על "הוספת תגובה" להודעה שאליה את רוצה להגיב. בינתיים שרשרתי את כל ההודעות שלך לשרשור אחד.

למעלה