Singing in the streets

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
Singing in the streets

מקווה שיזוז לכם, כמו שזז לי. (תודה לחונה על המשלוח)

SMILE

Smile though your heart is aching Smile even though it’s breaking When there are clouds in the sky, you’ll get by If you smile through your fear and sorrow Smile and maybe tomorrow You find that life is still worthwhile If you just smile Light up your face with gladness Hide every trace of sadness That’s the time you must keep on trying Smile what’s the use of crying You’ll find that life is still worth while If you just s m i l e . את זוכרת במקרה מי שר את השיר הזה? אולי סינטרה?

magy

New member
סרקתי את כל מערכת

הזיכרונות, ועלה לי משהו אסוציאטיבי...... אולי זה ששר את השיר.........(If I had a hamer (hammer לו היה לי פטיש. אולייייייי

magy

New member
כתוב

גם שירלי בייסי, אבל במקור...ביצע את זה זמר אחר..בשנות השישים - שבעים..... שמו לא עולה לי כעת..... כל האתר

magy

New member
+

ח´´ש 33.00 ח´´ש 45.00 SUPER HITS BLOOD SWEAT AND TEARS ח´´ש 59.00 ח´´ש 70.00 NOW 4 VARIOUS ARTISTS ח´´ש 75.00 ח´´ש 100.00 JONES BEACH,NEW YORK-AUGUST 25,2000 PEARL JAM ח´´ש 59.00 ח´´ש 70.00 THE GREATEST HITS TEXAS ח´´ש 48.00 ח´´ש 60.00 THE CHILD IS THE FATHER TO THE MAN BLOOD SWEAT AND TEARS ח´´ש 95.00 ח´´ש 118.00 COLLECTION CLAYDERMAN RICHARD ח´´ש 105.00 ח´´ש 130.00 HISTORY JACKSON MICHAEL ח´´ש 48.00 ח´´ש 60.00 CLASSICS LIVE AEROSMITH ח´´ש 33.00 ח´´ש 45.00 SINGLES ALBUM BASSEY SHIRLEY ח´´ש 48.00 ח´´ש 60.00 NO CODE PEARL JAM

שקדי

New member
אם זכרוני אינו בוגד בי.............

מי ששר את לו היה לי פטיש היה פיט סיגר ששר עם להקת האורגים הייתי כנער בארה´´ב באותה תקופה והרגשתי חובה לדעת את המילים בע´´פ מקוצר הזמן והיריעה לא אכתבן כעת

magy

New member
בדוק

ואל תתווכחו............ טריני לופז (נבדק עם גיסי)

magy

New member
ותיקון בשם השיר.

פטיש , לו היה לי.....ולא כמו שכתבתי.....

שקדי

New member
מה אני אגיד לך.........../images/Emo132.gif

עם גיסים לא מתווכחים.....בעיקר כשהם צודקים לפעמים וזה מקשר אותנו גם לשירשור אחר של זה שרוצה למכור לנו לימונים באופן חחויתי.....הסחיטה עלייך כי טריני לופז שר את השיר על עץ הלימון שפריחתו כה מתוקה אך פריו בלתי ניתן לאכילה.....כך הזמר על לימונדה הוא בטח לא שמע......... (מקוה שלפחות על זה גיסך שיחיה לא ישבור לי את המילה)

magy

New member
אני חושבת שצדקת

גם בלי לבדוק עם גיסי... אותו גוון קול......לא היו הרבה שירים....אבל כולם היו להיטים.... קליטים ומושמעים......... הפטיש הסמייל והלימון זוכר עוד????????????????

שקדי

New member
מי שהתקשר אצלי תמיד יחד עם טריני...

כי שניהם היו ממוצא דומה.....בערך היה הארי בלפונטה.....האגדי להורים שלי היה תקליט כפול של הופעה שלו בקרגני הול אוי כמה שחרשתי את התקליט הזה......מאות פעמים וכמה הייתי משלם עבור סי די שלו זמר ענק...........

magy

New member
במלון באנטליה

או שרתון או הילטון.......לא זוכרת.... שר זמר תורכי.....את שיריו של נט קינג קול....... אם היית מסובב את הראש.....היית בטוח שהמקור לפנייך....... אולי היה לו פליי באק?????? לא יכול להיות..... שר וליווה את עצמו בפסנתר.....

טרה10

New member
במלונות בטורקיה אין מיזוג בלובי...

באנטליה מסריח כמו במזבלה..לא יודע למה..! באיסטנבול יש מה והרבה לראות..אבל עכשיו..נו טוף..לא אוהבים אותנו..בשום מקום..וקצת בצדק..! [נבדק]

magy

New member
יופי שהצבת לנו אתגר.

אני משוטטת בכל המקומות האפשריים כדי להזכר בשם הזמר...ממש העסקת אותי עד שאחותי צלצלה.....ואמרתי לה כמה אני מוטרדת.....
שאלה את גיסי.......ובום.........ברח לו השם מיד............ הוא צעיר ממני בחצי שעה.........הראש עוד עובד אצלו............
PP הוא אלוף בשנות השישים.........

magy

New member
וככה אני מעסיקה את עצמי היום

כדי לא להתפנות לרגע לחשוב על ההרוגים והפצועים......... ממש בת יענה ליום אחד.......... נגמר לי הכח .........לפיגועים........

magy

New member
אולי גם הוא.....

יש כמה ביצועים לשיר הזה..............

למעלה