Singer Alanis Morissette performs

meinhoney

New member
Singer Alanis Morissette performs

Singer Alanis Morissette performs a free concert at The Grove on May 29, 2004 in Los Angeles, California

meinhoney

New member
ועוד אחת

נמסר גם שאלאניס תופיע FREE בישראל
סתאאאאאאאםםםםםםםםםם

meinhoney

New member
אלאניס לא איבדה את המפוחית ../images/Emo13.gif

תגידו התמונה לא קצת מפחידה? (יותר מידי קרוב)

meinhoney

New member
אלאניס שמה לה פודרה...

Musician Alanis Morissette touchs up her make-up backstage before performing at the De-Lovely Closing Night Concert on the beach at the Palais de Festival during the 57th Annual International Cannes Film Festival May 22, 2004 in Cannes, France

meinhoney

New member
אלאניס שמה לה פודרה...

Musician Alanis Morissette touchs up her make-up backstage before performing at the De-Lovely Closing Night Concert on the beach at the Palais de Festival during the 57th Annual International Cannes Film Festival May 22, 2004 in Cannes, France

נכנסתי לאטרף שראיתי אלאניס וישראל..

באותה שורה
יוסי אל תעשה לי את זה שוב......התאכזבתי כשראיתי את ה"סתאאאם"

אני מבולבל../images/Emo13.gifאני דיברתי עם חבר ששמו

יוסי בטלפון בזמן שרשמתי את ההודעה סליחה.

שמעתי כרגע את ההופעה הזאת

הופעה קצרה ונחמצה היא שרה את All I Really Want Out Is Through 8 easy steps everything thank u

BaBa LiVe

New member
שיטטט היא שרה את OIT

שלא תוציא אותו כסינגל בטעות! איך הוא בלייב?

אממממ

בוא נגיד שזה לא מה שיגרום לי לשנות את דעתי על השיר... יש לי תחושה שהיא דווקא כן תשחרר אותו כסינגל הבא..מתאים לה ~

BaBa LiVe

New member
קשה קשה!

גם לי יש תחושה..וזאת תהיה מכת המוות הסופית של האלבום הזה! חבל עליו! דווקא יש בו פוטניצאל אדיר (EES ו-KOMB) צריכים להמליץ לה לקחת שיעור בהוצאת סינגלים! ולכל מי שאמר שהיא התמסחרה...

gggrrr

New member
oit

רק שתדעו שאחרי קצת יותר מידי שמיעות של הדיסק(כל הדרך מאילת לקריות) מסתבר שהשיר דווקא מצויין למרות שאין ספק ש-ees סינגל יותר טוב

ees

פשוט צועק סינגל!! היא כבר עשתה טעות בבחירת הסינגל בurs שהיא לא הוציאה את 21 things עכשיו היא פשוט חייבת ~

gggrrr

New member
תהיה רגוע

אייט איזי זה הסינגל הבא אני לא מבין למה אתם כל כך לחוצים זה הסינגל ב100% למרות שההצעה לשיפור זה שהיא תוציא את אקסיוזס או או דוט איי פרוטסט ביחד איתו במקום אווט איז טרו ורק אחרי זה תוציא את אווט

מלכוש

New member
אוף אני לא יכולה עם

הקיצורים של השירים החדשים!!! חח אני לא מצליחה לזהות! קשה! חח ועד שאני אתרגל..

AlanisJunkie

New member
מסכים איתך, זה כבר לגמרי יצא מכלל

שליטה. אני מציע שפשוט נכתוב מילה שדרכה נזהה את השיר, ולא קיצורים. למשל, רוצים לכתוב These are the thoughts? כיתבו: TheseRTT.

חחחח....אני אוהב דווקא את הקיצורים

של החדשים אני עוד מעט מתרגל למשל SCC ישר אני יודע שזה SO CALLED CHAOS מחשב שלי יש את האלבומים של אלאניס ולכל אלבום תיקייה אז בתיקיות רשום רק הקיצורים כמו: FOS (Feats on scraps תודו שזה יותר יפה.........אני יותר אוהב ככה

למעלה