באר שבא!!111
F Fish in the sea New member 12/12/03 #9 אתה בחור מוזר. אחרי שהקפדת לקרוא לי "את" עכשיו החלטת שספיישל אם זה "אתה". אני מקווה שזו סתם טעות מקשים, כי אם לא- אז אתה פשוט לא קורא את ההודעות שאליהן אתה מגיב!!111
אתה בחור מוזר. אחרי שהקפדת לקרוא לי "את" עכשיו החלטת שספיישל אם זה "אתה". אני מקווה שזו סתם טעות מקשים, כי אם לא- אז אתה פשוט לא קורא את ההודעות שאליהן אתה מגיב!!111
R ramoni New member 15/12/03 #19 אוקי תפסת אותי על חם אני עיוור מיני, קשה לי לזהות את מין של כותב בפורום מבחינה כל שהיא שאין לי מושג מה היא סורי ספיישל
אוקי תפסת אותי על חם אני עיוור מיני, קשה לי לזהות את מין של כותב בפורום מבחינה כל שהיא שאין לי מושג מה היא סורי ספיישל
F Fish in the sea New member 12/12/03 #8 sing for london והנה חוויותי מההופעה בלונדון שנערכה כמה ימים קודם לכן. בימים הקרובים יגיע סיפור נוסף, אני פשוט מחכה שיסרקו לי איזה משהו שיהפך את הסיפור להרבה יותר מעניין.
sing for london והנה חוויותי מההופעה בלונדון שנערכה כמה ימים קודם לכן. בימים הקרובים יגיע סיפור נוסף, אני פשוט מחכה שיסרקו לי איזה משהו שיהפך את הסיפור להרבה יותר מעניין.
S Special M New member 12/12/03 #10 ../images/Emo58.gif../images/Emo35.gif כבר אמרת מה זה בנונשלנטיות לא נתפסת יום אחרי שהגעת. ואני עדיין לא קולטת. לא. תסרוק את זה כבר, דאמיט!!1 אני חייבת לראות את זה.
../images/Emo58.gif../images/Emo35.gif כבר אמרת מה זה בנונשלנטיות לא נתפסת יום אחרי שהגעת. ואני עדיין לא קולטת. לא. תסרוק את זה כבר, דאמיט!!1 אני חייבת לראות את זה.