Sims Misadventures in the big city

SimsY

New member
Sims Misadventures in the big city

אחרי 4 שנים שגרתי פה ונאלצתי לחזור הביתה לנהריה בחובות ענקיים ולקח לי זמן לכסות אותם נקרתה בפניי הזדמנות לחזור לחודש לתל אביב לגור בה ואולי לפגוש מישהו כי אני גווע מחוסר חיבה - כמו שאתה אוכל ובלי אוכל אתה גווע ברעב ולא מצליח לזוז אני מרגיש שאני חי על מחסור טוטלי באהבה ובחיבה והנשמה שלי כבר על סף מוות מתת תזונה לצערי היה לי ניסיון לא ממש טוב אתמול, אני די ביישן אז אני לא כל כך מסתכל לאנשים בעיניים גם אם אני מעוניין כי אתה יודע זה יכול להיות מטריד כשמישהו נועץ בך עיניים ולא בא לי לגרום למישהו אחר להרגיש אי נוחות, מה שמעצבן כי איך אני יכול לגרום למישהו לדעת שהוא מוצא חן בעיני אם לא להסתכל עליו ? אוףףףףףףףף אז בדרך כלל לא פונים אליי ואתמול עד שכבר מישהו פנה אליי מיוזמתו והוא גם ממש היה מתוק אני התרגשתי כל כך שהיה לי כזה בלק אאוט ולא יכולתי לחשוב על שום דבר להגיד אז הוא הלך אני מה זה התבאסתי. כאילו חסר לי נורא מישהו שיחבק, מישהו שאני יקר לליבו, מישהו שאני יכול לעשות בשבילו משהו ואני ממש גווע ממחסור בחיבה - אז היום בכלל בקניון של גבעתיים נדמה לי שכוחות עליונים שיחקו איתי מן משחק כזה - מי יגרום לסימס לבכות כשהלכתי לאופיס דיפו היה איזה אחד שנראה כמו איתי אטיאס חתיך ברמות מטורפות אבל הולך עם החברה שלו יד ביד מחליפים גינויי חיבה מול הפרצוף שלי, אז התחבאתי מאחורי הקלסרים הגדולים באחוריים של החנות כי ממש לא יכולתי לראות את זה - זה כבר ממש לא אנושי - זה ממש כמו לאכול תרנגולת שלמה מול הפרצוף של בן אדם בדיאטה זהו שבאתי לשלם מי היה בקופה לפני - כן - הכפיל של איתי אטיאס והזאתי שלו מדברים, הוא דיבר אליה בכזאת אהבה בכזה רוך אני ממש הרגשתי שאני עובר עקירה בלי הרדמה בכלל - הם יצאו יד ביד מהחנות מביטים אחד על השני באהבה ישר נתתי למוכרת עשרה שקלים על המחברות שקניתי וברחתי משם לפני שאני מתפוצץ. אחר כך הלכתי לחנות של הסבונים והבשמים הטבעיים האלה ללין, ובדיוק לפני היה מישהו בתור קצין בצנחנים בדרגת סרן גדול כזה שרירי חזק מאלה שאני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב הוא אמר למוכרת שתעטוף לו את זה מתנה כי הוא הולך להפתיע את החברה שלו שהוא מאוד אוהב, היא משהו לא נורמלי. וכאילו שהזריקת בוץ הזאת בפרצוף שלי לא הייתה מספיקה אני התיישבתי לאכול באיזה דוכן טוסט פיצה ופתאום פגשתי איזה הומו שהכרתי פעם מאטרף שלא ראיתי כבר המון זמן שבערך חלמתי עליו אולי 20 פעם ביום מסתבר שהוא מעולם לא נראה יפה וחמוד ומקסים יותר וגם הגיע עם הבן זוג שלו והזוכה המאושר בו גם דאג להראות כמה הוא מאושר שיש לו אותו שבר אותי סופית - חזרתי הביתה מה זה בוכה - אכן מלאך מספר 3 זכה במשחק "מי רוצה לגרום לסימס לבכות" בכבוד!!! כאילו איזה הזוי הקטע הזה - אני לא האמנתי למה שאני רואה בעיניים - לא מספיק שאני מרגיש כל כך לבד ורעב לחיבה אפילו המינימלית ביותר גם כל גברי החלומות שלי מופיעים לי מול הפרצוף אחד אחרי השני ומי שזכה בהם דואג להראות לי כמה זה נהדר לזכות בהם.

הוכחה לבגרות: לרצות את האפשרי

הפסק ליבב ולהתגולל בדמעותיך, קום על הרגליים, קח את עצמך בידיים, עמוד זקוף וגאה, וחפש מישהו פנוי, מישהו שרוצה אותך. תפסיק לרצות את הירח בשמים. אי אפשר להשיגו. עזוב את הגברים בקניון. חפש לך בן זוג באינטרנט, במועדוני הכרות, במקומות מפגש של הומואים. אל תדחה מייד את מי שרוצה אותך, תן לו צ'אנס במשך חודש. זה כל הסיפור.

yosef 30

New member
היי סימס

ראשית טוב לראות אותך כאן בפורום שלנו
. אכן, חתיכת חוויה לא קלה בכלל. מוכרת התחושה הזאת שאתה רוצה משהו בכל לבך - ומתקשה להשיג אותו מסיבות כאלו ואחרות. ופתאום כל מה שמסביבך - פשוט כמו הקרנה של המחשבות שלך. אין ספק שזה מעורר, מעלה רגשות, כאב, הזדהות חזקה אך לא ממומשת - וכל זה בהחלט מוביל לדמעות. הרצון הזה לחיבוק, לאהבה, לשיתוף, לבילוי משותף הוא מאוד חזק. כל אחד מאיתנו זקוק לחום ולאהבה, אך לפעמיים אנחנו שוכחים שזאת המטרה ומתבלבלים מכל מיני דברים.... אני מבין שאתה גר כרגע בנהריה, אני לא מכיר את חיי הלילה שם ואת חיי הקהילה. אני מתאר לעצמי שאם אתה לא נייד באזור כזה קצת קשה להיות בתנועה וספונטני - מה שיכול להקשות על יציאה לדייטים. אני גם חושב כמו קודמי שכדאי לך להיכנס למסגרת מסויימת, למצוא איזה חוג, תחביב שאתה אוהב. תקדיש לזה קצת זמן. זה יפחית מהזמן שיהיה לך לחשוב על הדברים - ולך תדע אולי תפגוש שם מישהו. מה זה הבלאק אואט שהיה לך
למה אתה מתכוון שלא היה לך מה להגיד. מה הוא אמר כשהוא פנה אליך
מה ריגש אותך שם. אשמח לשמוע ממך יוסף.

למעלה