Simpsons 19x2

a8145060

New member
Simpsons 19x2 ../images/Emo58.gif

פרק גרוע במיוחד .הומר נפצע ומגלה שאם הוא שוכב על הגב הוא יכול לשיר אופרה, אז הוא נעשה זמר אופרה (אמרתי פרק גרוע אופרה לסידרה שהצופים בה לא כלכך בקטע של אופרה..),הקטע הטוב בפרק שהוהמר מסתבך עם העוזרת האישית שלו שמנסה לפתות אותו, ולרצוח את מארג. בסוף הפרק שהיא כמובן נכשלת היא אומרת שהיא עוד תחזור ותהרוג את מארג (ע"ע פסיכו בוב-מקווה שימשיכו עם העלילה הזאת)

Benn Is Kane

New member
דעה על הפרק.

היו כמה קטעים טובים, בעיקר ההתחלה שלו (התחלה טובה מאוד ומבטיחה), אבל ההמשך היה דיי חלש, ו-5 דקות אחרי שגמרתי לראות את הפרק שחכתי על מה הוא היה
. לא נתתי את דעתי על הפרק הראשון, אבל אני חושב שהוא דווקא היה מאוד טוב, ואפילו מעולה בהשוואה לפרקים בעונות האחרונות.

kobi 23

New member
לא אהבתי את הפרק

פרק צפוי וחלש לדעתי. נמאס לי ממנו לאחר 10 דק' צפיה.

Vdrums

New member
חלש ביותר

גם לי עלה פסיכו בוב לראש שהעוזרת איימה על מארג' בסוף. זה היה הניצוץ היחיד בכל הפרק.

Heirloom

New member
../images/Emo58.gif

אני אהבתי דווקא, היה נחמד. אמנם לא גאוני או מעולה, אבל צחקתי די הרבה. טוב, רק תביאו לי את מונטגומרי ואצחק בלי קשר למה שקורה, אבל בכל זאת.

sonic15

New member
פיייייייי מסכנה מארג' זה כמו מה שקרה עם בארט

אז עכשיו מאיימים גם על מארג' כמוש איימו על בארט מי הקרובן הבאXD?

AlBundy

New member
דעתי ../images/Emo58.gif

אני דווקא נהניתי מהפרק. היו בו הרבה בדיחות טובות, וגם העלילה הייתה יחסית מקורית. הייתי בטוח שהם איכשהו שוב יהפכו את זה לפרק של משבר בין הומר למארג', אבל הם יצאו מזה יפה. אני דווקא אהבתי אותו יותר מאת הפרק הקודם.

sonic15

New member
אגב מאיהפ אתם רואים תפרקים?

אימיול בטח אה? אי אפשר ביוטיוב?

kobi 23

New member
אימיול ,ביטורנט ?!

מה פתאום,זה בכלל לא חוקי ואסור. אני אף פעם לא מוריד שום תוכנית,ואין לי עונות שלמות שהורדתי בתוכנות לשיתוף הקבצים. גם סרטים חדשים אני אף פעם לא מוריד באיכות DVDRIP הכל אנחנות מקבלים בדואר אוויר ישירות מארה"ב.

sonic15

New member
גגגגגגגגיחיייייייי גייייחיייייי דאווווווווווו

ביוטיוב בדרך כלל מעלים את הפרק מיד לאחר שהוא

הסתיים ולאחר כמה שעות מוחקים את הפרק מהמערכת של האתר. אני למזלי הצלחתי למצוא אתר נפלא של הורדה ישירה של הפרקים

פרק סביר../images/Emo58.gif

מלבד הקטע בו הומר צריך לשיר והוא מעיף את הגופה מהמיטה והקטע בו הוא אומר לליסה שאין לשנות את העתיד הפרק היה סביר למדי.

homerJsimpson

New member
פרק בינוני

קצת יותר טוב משבוע שעבר, במיוחד ההתחלה. חוץ מזה, שום דבר מיוחד. ולמי שמתעניין, הפרק משך שמונה וחצי מיליון צופים.

למעלה