Simple Together - it´s the end of?

Rוית

New member
Simple Together - it´s the end of?

שירשור מענין שנערך באלאניס יוטופיה שמעלה השערה האם Simple Together הוא בעצם שיר שמספר על סיום המערכת יחסים שעליה אלאניס סיפרה בHead Over Feet. כמו כן יש הקבלה בן ST לUR. שירשור מעניין, אני ממליצה לקרוא.

Rוית

New member
עוד לינק בהקשר לשירשור הפירושים-

קבלו לינק שמסביר בכמה שורות (לא כמו שאנחנו עשינו פה
) על השירים בSFIJ. ודר"א, ברור בובי, זה הפורום הכי טוב

symptoms

New member
אהבתי את ההקבלה

בין HOF לST לא יודעת אני מעולם לא חשבתי על זה ככה ולמען האמת גם מעולם לא חשבתי על HOF ששיר שמתאר מערכת יחסים אלא יותר ידידות או חברות ילדותית ולא משהו רציני אבל זו רק אני... עכשיו בכל מקרה הרסתם לי הכול
לעולם לא אחזור לראות את HOF כמו שראיתי אותו... ובקשר UR אז היא כתבה אותו על עצמה? לא ידעתי את זה מעניין.. ובקשר לפורום
מזאת'ומרת הפורום הכי טוב
מה עם קצת פטריוטיות נאמנות למדינה לדגל
לערכים? הנוער של היום כבר לא מאמין בשום דבר ולא נאמן לשום דבר אני נפגעתי
(עזבו כבר סיכמו שאני לא בסדר היום)

Rוית

New member
../images/Emo6.gif רעות לנשום!!

תסתכלי בכתבה של הפירושי שירים, פירשו שם את UR בצורה יפה כ"כ. בקצרה אומר- הבית הראשון מדבר על אלאניס כילדה בערך ועל תהליך ההתבגרות שלה, הבית שני מדבר על המעבר של אלאניס לניו יורק ועל תקופת JLP בערך, והבית האחרון מדבר פחות או יותר על העתיד (אבל העתיד של עכשיו.. בערך.. קשה להסביר ככה).. עכשיו שאני רואה בעצם לא ממש פירשו את השיר, אולי אני או מי שרוצה יעשה זאת בעתיד.. שיר מדהים.. ורעות בשבילך-

symptoms

New member
אני נושמת

זה הקטע של עיבוד מידע שלא עובד כל כך טוב
אבל עכשיו ברצינות, נזכרתי שאמיל אכן פירש את UR אבל רק אחרי ששלחתי את ההודעה, היה שם משהו של תיאור של אלאניס בשלושה זמנים ודרך אגב הבנתי את הקטע של העתיד שהוא עכשיו

למעלה