סוף סוף פתחתי את הארונית
E eti911 New member 23/10/07 #40 השגתי את המברשת ועשיתי לפיד, אבל אני לא מצליחה לפתוח את הארגז הירוק עם אף אחד מהכלים
S Sweet Fantasy New member 23/10/07 #44 איך כופפתם תברזל? ואני תקועה- יש לי : מצית, מטבע, מלקחיים, נייר, מברג (?) ,סבון, ומשהו כחול ( )
E eti911 New member 23/10/07 #45 בחדר השלישי, זה עם האסלה על הרצפה יש תמונה לבנה על הקיר. מאחורי התמונה יש חריץ. שימי אתהברזל המחורר שם
בחדר השלישי, זה עם האסלה על הרצפה יש תמונה לבנה על הקיר. מאחורי התמונה יש חריץ. שימי אתהברזל המחורר שם
ק ק ו ל י ת Well-known member 24/10/07 #51 יצאתי תודה לשרונית שעזרה לי לסיים ../images/Emo8.gif../images/Emo178.gif
E eti911 New member 24/10/07 #52 פתחתי את הפתח ברצפה, הדבקתי את חוט החשמל והנורה הפכה לאדומה. מה עכשיו? מה עושים עם הלפיד?
S Sweet Fantasy New member 24/10/07 #54 פפפפפפ אני מעוצבנת על איזו מנורה לעזאזל אתם מדברים? יש לי הכל, הדלקתי לפיד סגרתי תחוטים, איזו נורה?@=!#@#& משחק מעצבן
פפפפפפ אני מעוצבנת על איזו מנורה לעזאזל אתם מדברים? יש לי הכל, הדלקתי לפיד סגרתי תחוטים, איזו נורה?@=!#@#& משחק מעצבן