Simon & Garfunkel - Old Friends

Papito

New member
Simon & Garfunkel - Old Friends

היי. זה הסיימון וגרפונקל הראשון שלי, קיבלתי אותו היום. ממה שהבנתי ממי שנתן לי אותו זה אוסף (משולש) שמכיל פחות או יותר את "כל מה שצריך" רציתי לדעת את דעתכם על האלבום ובכלל על ההרכב הזה, כי אני בכלל לא מכיר אותם חוץ מSound of Silence שגרם לי להתחיל איתם...

epitaph

New member
חברים ותיקים...

זה אוסף? לפי מה שזכור לי זה אלבום הופעה חיה שהם עשו ב2004, סוג של נוסטלגיה ולכן גם השם מתלבש בול. חשבתי בעצמי לקנות את האלבום הזה אבל לא הכרתי אף אחד שיש לו את זה ויכול להביע דיעה עליו.

Papito

New member
בירור בALLMUSIC מעלה ש..

יש 2 חברים ותיקים. 1 מ1997 מה שיש ברשותי שזה אלבום משולש ויש אחד מ04 שהוא אלבום הופעה

epitaph

New member
כן, עכשיו ראיתי גם בעצמי...

אוסף מקיף יחסית אבל למרות זאת אני עדיין בקטע של אלבומי אולפן, הופעות לדעתי הם אחלה אוספים.

melancholy man

New member
אין לי את האוסף

ומשיטוט ב AMG הוא נראה בהחלט יפה ומקיף להפליא. מה שכן, זה התחלה נפלאה, הייתי ממליץ על המשך, אבל אין לי שום ספק שבסופו של דבר, כל חמשת אלבומי האולפן פלוס איזו הופעה או שניים ינחתו אצלך, אז למה להתאמץ
מה שמדהים אצל סיימון וגרפונקל, זה שכמעט ואין שם נפילות כל השירים נפלאים כולם מרגשים, כולם מצליחים להיות רגישים וחננים ועם זאת ציניים ואמיתיים עד כאב, וההרמוניות שלהם זה משהו שצריך לגזור ולשמור..

וינסנטי

New member
אני בערך מנצל"ש...

ותוהה- איזה אלבום יחיד של סיימון וגרפונקל כדאי לקנות? [יעני, רק אחד אני אקנה, שיקיף הכל..] ההופעה בסנטרל פארק מספיקה?

melancholy man

New member
יש הופעה יותר טובה

שהוקלטה ב 1967 בארנגי הול, לך על זה. חוץ מזה, לא, אלבום אחד לא יספיק

למעלה