SimCity Societies

RichardSmith

New member
SimCity Societies

בקרוב יצא כותר חדש לשוק. כנראה משחק יותר נגיש, פחות מסובך. הורידו את תכנון המים והחשמל... (כאילו זה היה קשה...) האם יצא לכם לשחק במשחקים הישנים מהסדרה?

MajorWinters

New member
שיחקתי בראשון...

היה נחמד אבל מיצה את עצמו. אני באמת לא מבין איך אנשים יכולים עוד ועוד...

RichardSmith

New member
הראשון?...

היה די מכוער... 2000 היה כבר משהו נורמאלי... 3000 ו 4 היו די דומים. פשוט יש די הרבה ווריאציות ליצירת ערים...

RichardSmith

New member
אה...

לאחר יום ב SIMS כבר די נמאס... כלומר, אין ממש חדש. אבל זה עדיין ממכר... והזמן במציאות עובר כל כך מהר...

suki da yo

New member
אני נורא אוהבת משחקי SIM

שיחקתי בכל הסימסיטי, אבל הבעיה בשחקים האלה שברגע שפיצחת את הרעיון של המשחק פעם אחת, אתה תצטרך לעבוד מאוד מאוד קשה כדי להיכשל.

RichardSmith

New member
../images/Emo45.gif

להכשל באופן יפה? כי אחרת פשוט לעלות את המיסים או משהו בסגנון...

suki da yo

New member
להיכשל אני מתכוונת

בלי לעשות את זה בכוונה. כבר המון זמן אני מחפשת משחק סים שיצליח לאתגר אותי, ולא מוצאת. אמרו לי אתמול לנסות את SIV2. מישהו שיחק בזה? זה באמת קשה בהרבה מרוב משחקי הסים האחרים?

RichardSmith

New member
דווקא 2?...

הרי יש את 4... אלו משחקים שונים במובן ש SIMCITY יחסית פצפיסטי ואילו CIV מתמקד במלחמה... (לא בהכרח שתהיה מלחמה אבל תמיד יש את האפשרות.)

Boldo

New member
שיחקתי ברביעי אני חושב

עבדתי בעיקר בשיטה של - בנה את עיר לתפארת---->שמור---->השמד אותה במגוון דרכים שונות. כמובן שאחרי שבוע בערך עברתי לדברים נעלים יותר :)

sagima

New member
אוי יש את כל

המשחקים האלה של SimEarth , SimMall ועוד איזה 10 משחקים עם גרפיקה מזעזעת (או שיא הטכנולוגיה בתחילת שנות ה90)... מזעזע משהו...

RichardSmith

New member
../images/Emo45.gif

אבל לפעמים למשחקים החדשים יש גרפיקה ואין "משחקיות"...

למעלה