simcity 4 and sims to ps2

the hacker 1

New member
simcity 4 and sims to ps2

למי שלא ידע וצר לי לאכזב אותכם, המשחקים האלה התבטלו סופית! לא יודע למה אבל יש כתבה בפיסי מגמגזין למי שיש שייקרא

reshef

New member
תדגיש: "לפלייסטיישן 2"

תבליט את זה יותר כשאתה רושם הודעה כזו! למי שנבהל- המשחקים האלה ייצאו כמתוכנן למחשב.

the hacker 1

New member
אני אומר לך גם סימסיטי 4 מבוטל!

שאני יימצא את המגאזין אני ייכתוב הכול בינתיים תשכחו מזה טוב?

אני כבר הולך לבדוק...

בנתיים הבנתי שאתה מכתכוון ל: SimCity 4 The Sims (PS2) אין סים סיטי 4 לפליסטיישן... אשמח אם תצרף לינק/ סריקה של הכתבה

מצטער, אני כרגע במחשב ללא ICQ

אני מבצע בבית העברות מחשבים ואין לי כרגע מחשב עם אסקיו. אתה יוכל להשתמש במסרים של
אני בכל זאת חושב שאתה מתבלבל עם העברת התאריכים שנעשתה לפני מס´ ימים: 9.23.02 - The SimCity 4 and Sims PS2 Release Dates Moving Maxis is moving the launch of SimCity 4 and The Sims for the PS2 to January 2003. We know you´re looking forward to both games and that this might be a disappointment. You should know that both titles are looking great and are a blast to play. Moving them to the beginning of next year will give us the opportunity to do a little extra fine-tuning and polishing of the games. We´ll also be revamping SimCity.com and posting the most up to date information regarding both games on our websites. Thanks for your continued support and be sure to visit TheSims.com and SimCity.com for the latest details.

the hacker 1

New member
אוקיי אבל לא לא!!!

כתוב במפורש שסימסיטי 4 וסימס לפס2 התבטלו אמרתי לך שאני יימצא את העיתון אני יצטט בסדר?

לא קבלתי את המסר ../images/Emo4.gif

בכל מקרה.. עד שתמצא, ספר בנתיים מה האתה זוכר.. סופר למה המשחק בוטל, איך כמה וכו´...

the hacker 1

New member
איך לא קיבלת???????????????

שלחתי לפני חצי שעה!! אוקיי אז ככה: ראיתי במבט חפוז שסימס וסימסיטי4 התבטלו הסימס כמובן לפס2 כן? אז קראתי קצת ולא זוכר כל כך מה היה כתוב אבל מחר אני ייפרט פרט בפרט!

Sפיידי

New member
איזה שטויות!

אני שואל אותך, אם הם היו מתבטלים לא היו מודעים באתר של סים סיטי/סימס/EA GAMES? אז לא נראה לי שהבנת נכון.

למעלה