SIM כפול - HTC TyTN וסלולרי רגיל...

ShaiDanny

New member
SIM כפול - HTC TyTN וסלולרי רגיל...

שלום לכולם, ברשותי HTC TyTN וסלולרי רגיל. ב-HTC יש USIM, ובסלולרי השני יש SIM רגיל. שניהם ברשת סלקום. הבעיה היא הזמן שלוקח ל-HTC להתעורר מ-STANDBY - כשמישהו מתקשר, עוברים בין 3 ל-4 צלצולים באוזנו של המתקשר עד שה-HTC מתעורר. התוצאה היא שלפעמים אני מפסיד את השיחה, כי עד שאני מגיע ל-HTC, המתקשר כבר הגיע למענה הקולי. ...מה שמביא אותי להקשר של SIM כפול - ברשת סלקום (אין לי מושג איך זה עובד ברשתות אחרות) יש אפשרות להגדיר את הזמן שלוקח לקו לעשות הפניה לתא הקולי. ה-DEFAULT הוא 20 שניות, וניתן להגדיר עד 30 שניות, כלומר הטלפון יצלצל במשך יותר זמן עד שהמתקשר יגיע לתא הקולי. הבעיה היא, שכאשר יש יותר מ-SIM אחד על אותו קו, ההשהייה תקועה על 20 שניות ולא ניתנת לשינוי (סלקום בעצמם לא יכולים לשנות הגדרה זו ברשת שלהם). עכשיו השאלות: 1. אם אני מבטל את התא הקולי, אני מקבל הרבה יותר זמן צלצול. האם מישהו מכיר תוכנת VOICEMAIL ל-WM5, כלומר "מזכירה אלקטרונית" קולית בתוכנה? 2. לפי שיטוט קצר ב-GOOGLE, בעיית ה-"התעוררות" של ה-TyTN ידועה. האם מישהו מכיר / יודע איך לפתור את זה? 3. האם שדרוג ל-WM6 ו/או החלפת ROM יכולים לפתור את הבעיה? תודה

2cookie

New member
1. אין תוכנה כזו

וגם לא תהיה. אני לא יודע אם הבחנת בכך, אבל מכשירי WM5 לא מקליטים שיחות: זאת מכיוון שבארה"ב ברוב המדינות אסור להקליט שיחות בשום מצב, ומייקרוסופט לא מאפשרת גישה לאודיו שיישום הטלפון פולט. לכן גם אין תוכנת משיבון פנימי, למרות הפוטנציאל העצום של מכשירי WM בתחום הזה. 2. ה-KJAM שלי איטי הרבה יותר ובכל זאת אני לא סובל מהבעיה הזו, אני ממליץ לך להיפטר מגירסת התוכנה של סלקום ולצרוב משהו חדש ומהיר יותר. 3. עם WM6 תאבד את שיחות הוידאו, אבל כשעדכנתי את ה-KJAM שלי מ-WM5 ל-6 בהחלט הרגשתי שיפור במהירות, למרות שלא חסרות גירסאות עם WM5 שמהירות יותר מהמקורית.

ShaiDanny

New member
תודה! לגבי 2 - למה הכוונה...

"להיפטר מגרסת התוכנה של סלקום"? זה מכשיר שנרכש עצמאית, רק ה-USIM של סלקום.

פטרובר

New member
ה ETEN M600פלוס שלי מקליט שיחות יופי

לוחצים על הכפתור שבצד השמאלי לחיצה ארוכה , ואז מופיעה ה NOTES ושם אפשר להקליט

2cookie

New member
ברוב המכריע של המכשירים

הקלטה כזו תתן רק את את הדיבור מהצד שלך.

zetatron

New member
בנושא התעוררות מSTANDBY

יש שתי דברים שמאוד מעקבים את התעוררות המכשיר: א. כרטיס זכרון שמכיר קובץ AUTORUN (כמו למשל אם יש לך IGO על כרטיס הזכרון) ב. צלצולים מסוג MP3 במיוחד אם הם שמורים על כרטיס זכרון ולא על הזכרון הראשי. הסיבה לזה היא שהמכשיר תחילה צריך לגשת לקובץ ואז לעלות את הCODEC המתאים וזה לוקח זמן.

למעלה