silver screen 2.02

חנןק

New member
silver screen 2.02 ../images/Emo31.gif

לאחר התקנה "התהפכה" לי העברית בשמות האפליקציות "יומן" ו-"טלפון". בגירסא 1.4 שהיתה לי קודם לא היו בעיות כאלה.... חוץ מזה הכל בסדר..

קצת פרטים... גירסת העברית ?

גירסת מערכת ההפעלה ? איזה פאלם ? אם היה לך טוב בגירסה הקודמת של סילבר ולא היו בה שום אין סיבה שלא לחזור אליה ! לא חייבים לשדרג כשמוצר יוצא לשוק ! קודם רואים אם הוא מתאים ! במיוחד תוכנות ! נותנים לבאגים להתגלות, למפתחים לשחרר עוד גירסאות... ואז מתקינים !
עומר המאירי

חנןק

New member
אני משתף במידע. למה אתה מגיב כאילו

שקרה אסון? בסך הכל השם כתוב הפוך, אז מה? ברור שאפשר ללכת אחורה. יש דברים טובים בגרסא החדשה שדווקא מצאו חן בעיני, הגרירה כמו ב"לונצר3" לדוגמא. אצלי VX מע הפעלה 3.52

חנןק

New member
עליתי על הבעיה תודות לשאלותיכם..

ובכן אם תקראו את הודעתי לגבי ה Xmaster ת ציינתי שם שנאלצתי לבצע Hardreset ונמחקה לי העברית. ובכן, משום מה לאחר הסינכרון קיבלתי גרסת עברית ישנה (3.01K). לאחר התקנת העידכון (3.2C) - הכל הסתדר כולל SilverScreen. מה שמרגיז וגם מדאיג, שכל פעם שמתבקש ביצוע Soft Reset, הכל נתקע עם הודעות שגיאה - לפעמים מקוטאות ולפעמים שלמות כגון זו: Memory Mgr.c line:5253 chunk under-locked מי מכיר מי יודע ?

חנןק

New member
עליתי על הבעיה תודות לשאלותיכם..

ובכן אם תקראו את הודעתי לגבי ה Xmaster ת ציינתי שם שנאלצתי לבצע Hardreset ונמחקה לי העברית. ובכן, משום מה לאחר הסינכרון קיבלתי גרסת עברית ישנה (3.01K). לאחר התקנת העידכון (3.2C) - הכל הסתדר כולל SilverScreen. מה שמרגיז וגם מדאיג, שכל פעם שמתבקש ביצוע Soft Reset, הכל נתקע עם הודעות שגיאה - לפעמים מקוטאות ולפעמים שלמות כגון זו: Memory Mgr.c line:5253 chunk under-locked מי מכיר מי יודע ?

למעלה