זה ממש לא נשמע לי הגיוני, בגלל שמישהו מהפורום (מצטערת.. שכחתי מי....!) בירר ואמר שאין טיסות של הובלת גופות בימים שאמא שלו כתבה את המכתב...! אז מה הקטע? סתם רצה צומת לב או מה?
(מכירים את השיר?) אני לא רוצה להישמע קצת יותר מדיי פראנואידית (ככה כותבים?) אבל במקרה מישהי כתבה 6 הודעות, והפורום היחיד שהיא משתתפת בו זה בנים בלבד, וישר שואלת מה קורה עם סילבר אייס? ולא נשכח צומת לב - תשומת לב אם כבר, זה ממש ממש עלוב להיכנס לפורום, לזייף את המוות שלך, להיכנס בתור אמא שלך, ואז בתור בת שדאגה מה קורה איתך.. (עצתי - לך לטיפול)
לא צריך עכשיו להתנפל על כל מי שלא מבינים או מכירים .... זה מיותר, באמת. אין בזה צורך. נראה לי שהכותבת הפגינה התעניינות לשמה ולאו דווקא חיפשה "צומי" בתור ההמשך העלוב של אותו יצור נלוז שאת שמו אני אפילו לא מתכוון להקליד במקלדת שלי. אנשים - לא להסחף לחשדנות עכשיו. (יש מי ששומר עליכם, תאמינו לי)
אני מתחברת ממחשב של חברה שלי... טוב, כזה דבר... את השם הזה אני עשיתי בשביל להתחבר לצא´ט, השם הרגיל שלי כאן הוא SHANES ANGEL ואני חברה בפורום ווסטלייף (מעריצה לשעבר...!). עכשיו, זה הפורום היחידי שאני חברה בו בגלל שיש לי שם אחר, ולא יכולתי להיכנס בשם השני... וזהו... אז אני לא סילבר אייס, ולפי דעתי הוא דוקא ממש מטומטם אם בשביל צומת לב הוא התחזה לאמא שלו, בשביל שהיא תגיד שהוא מת...!
לכתוב כאן ושהסיפור שסיפר אמיתי. לא שהוא באמת מת, פשוט אחרי מה שקרה כאן זה לא נעים וקשה לו עם זה... כן, גם אני ממש דאגתי לשלומו עד שגיליתי שזה לא אמיתי. אז הנה
לחבר שהיה ואז הלך, ואולי יחזור שוב מתישהו. סילבר- מאחל לך רק טוב בחיים ושתוכל למצוא את הדרך הנכונה ולהמשיך לחיות.
הנ"ל חי ושלם לא ברורות לי הסיבות שבגללן הוא החליט לביים התאבדות וירטואלית הנהלת הפורומים מעורבת בסיפור במידה והנ"ל ימשיך במשחקים החולניים שלו ייחסם לחלוטין מכניסה לאתר תפוז אתם מתבקשים לא להתחיל להעלות השערות בקשר לניקים חדשים שיופיעו בפורום - תשאירו לי ולהנהלת הפורום לטפל בבחור בכל ניק שיפתח. סוף הסיפור.