SIHIMANO M485...

SIHIMANO M485...

שלום רב, בהרבה מפרטי אופניים אני רואה את הסוג הזה של שימאנו. חיפשתי באתר של שימאנו מידע על הרכיבים מהסוג הנ"ל ולא מצאתי דבר. שאלתי היא, מהי המקבילה של סוג החלקים האלהׁ( DEORE ,LX ? ) ואם אפשר לקבל חוות דעת לגבי ברקסים הידראולים מהסוג הנ"ל ( M485 ) בברכה עודד

UnPlu99eD

New member
אני לא יודע איך זה באופניים אבל בדברים אחרים.

אני לא יודע איך זה באופניים אבל בדברים אחרים oem מייצג את צורת האריזה כאשר oem זה ארוז בצורה הכי גרוע בדרך כלל שקית ללא הגנה על המוצר. באופניים יש לזה עוד הספקטים ?

bikingstudent

New member
לא בהכרך קשור לאריזה "גרועה"

OEM או Original equipment manufacturer זה חלק שלא עבר "אריזה" כיוון שהיעוד שלו היה להיות מסופק כחלק מחבילה (בין עם זה חלק למחשב או כל דבר אחר) ספקים מוכרים חלקים בצורה כזאת כיוון שזה מאפשר להם להוריד מחיר באופניים הרבה חלקים מיוצרים ספציפית לדגם מסויים של אופניים ראה בולמי BRAIN של FOX באופני ספלייזד FOX מייצרים ומוכרים מזלגות ובולמים אבל הBRAIN מיוצר במיוחד ומגיע רק על אופני ספשלייזד או מארין עם בולמי ה120מ"מ אתה יכול גם להיכנס לאתר של מרזוקי שהקדישו חלק מיוחד רק למזלגות OEM שאינם נימכרים לקהל הרחב גם לשימנו יש חלקי OEM דומים ... כיוון שהחלק לא מיועד ללקוח אלא למפעל שם בכל מקרה האריזה תיזרק והחלק יתחבר ל"חבילה" גדולה יותר -אין צורך באריזה

4x4bike

New member
נכון שמארין מגיעים עם פוקס 120

אך גם נכון שפוקס מייצרים בולמי 120מ'מ למכירה בקופסא ואפילו כולל משאבה

vertigoat

New member
OEM זה פשוט ראשי תיבות אחי

Originally Equipped Manufacturer זה אומר שהיצרן הוא לא המפיץ והמשווק

למעלה