Signs

• פותח הנושא top5
  • פורסם בתאריך

3Dennis

New member
ענק../images/Emo45.gif

סרט שונה בסגנון מהסרטים האחרונים של הבמאי. בהחלט סרט מותח ומפחיד. שווה לראות.

Nebelis

New member
Signs ../images/Emo153.gif

סרט מדהים. שמאיילן התעלה על עצמו. אני די דאגתי לגבי הסרט הזה. מה שחשבתי לפני הסרט זה שנראה חייזרים בדקה האחרונה של הסרט וזה יגמר ככה. לא אגיד לכם אם צדקתי או לא. מה שכן- סרט מעולה למי שאוהב מתח מתח ועוד מתח. שמאיילן פשוט משתמש בשפת הדרמה שצורה מושלמת...מומלץ

מאטריקס

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif גם אני אהבתי אותו מאוד!

בהחלט מותח ומעניין. אני בהתחלה גם לא חשבתי שהוא יהיה טוב, בגלל "הבלתי שביר" שהפך את שימאלאן לפחות טוב (כמו שאיימי אמרה פעם). אבל מתחילת הסרט עד סופו זו הייתה ממש חוויה! שימאלאן באמת עשה עבודה מצוינת!
הבימוי הנפלא, התסריט המעולה, ההפקה הטובה (חודש מקום שני בשוברי הקופות באמריקה. עכשיו מקום שני
), והמשחק הנהדר של גיבסון!

תראה, עדיין לא ראיתי את סיינס אבל..

מיינוריטי ריפורט זה בהחלט לא סרט שרואים כל יום! תלך למיינוריטי ריפורט!

אוקיי! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif

אז אני שמח להגיד שראיתי גם את מיינוריטי ריפורט וגם את סיינס, ונהניתי הרבה יותר ממיינוריטי ריפורט! מסיינס קצת התאכזבתי כי ציפיתי לטוויסט ממש רציני בסוף כמו בחוש השישי או בילתי שביר, אבל זה לא הגיע, וכבר כמה זמן לפני הסוף, אם אתה קצת חושב, אז אתה יכול לעלות על הסוף בלי בעיה! ובהחלט רואים שזה סרט של מ. נייט. שאמאלאן! זה פשוט כל-כך דומה (לא מבחינה עלילתית) לחוש השישי ולבילתי שביר! והמשחק שם הוא לא רע, אבל גם לא ממש מדהים, וההתחלה קצת צלעה מבחינתי, אבל בערך מהאמצע, (אולי קצת קודם), זה הפך להיות סרט ממש ממש מפחיד/מותח!!!! אבל היו הרבה קטעים מאוד מצחיקים (אני לא בטוח שכולם היו אמורים להיות ככה)- וזה סרט שפשוט דורש שיעשו עליו פארודיה! זה יכול להיות כל-כך קל...

Max California

New member
___../images/Emo58.gif

הלכתי..
היה לי כיף , הרבה זמן לא ראיתי סרט בקולנוע.. בטח שסרט של שפילברג. סרט מצויין.. גורם לך לחשוב.. סרט מאוד את´י שמעלה שאלות חשובות.
אבל היות וזהו אכן סרט של שפילברג ידעתי מי ינצח.. לא היה כל כך מיסתורין. עוד משהו בסרט הזה.. הוא מעליב את הצופה.. שפילברג כל כך היה עסוק בלהסביר הכל לצופה.. להאכיל אותו בכפית כסף דרך טום קרוז שזה היה מעליב. עליתי על דברים לבד בסרט.. הרגיז אותי שככה הוא זילזל בצופה. ועניין אחרון.. היה צפוי מראש ההתאבדות..
אמרתי לחבר שלי שישב לידי, תראה איך הוא יורה בעצמו.. ובום.

S h o o

New member
אה...ובכן...

האם יש בעיה לראות את שניהם...? (בלי לפגוע, אם יש בעיה כספית כמובן...) ראיתי את מינוריטי ריפורט וכנראה אראה גם את סיינס בקרוב, נראה מבטיח בינתיים... ומינוריטי ריפורט באמת היה אחלה, אבל לא משהו שנשאר לי בראש לזמן במיוחד במיוחד לאחר אותו ערב, למרבה הפלא...כי זה בדרך כלל סוג הסרטים המועדף עלי. משום מה בזמן האחרון אני מוצא שקשה לי להתרשם מסרטים... מוזר...

Max California

New member
___

בעייה כספית ? אהה... לא שידוע לי, בוא נבדוק משהו . תהלך בבית שלך קצת , יש אולי מאווררים ? על אחד מהם כתוב אולי "זק"ש" באדום ? או אולי על טוסטר ? או שואב אבק ? או על מיקסר ?... אם כן יש, אז את ממינת לי את שני הסרטים.
מה דעתך על זה ?

S h o o

New member
וואו, אחלה! ../images/Emo12.gif

אז...אני מבין שלסרט הבא אתה מזמין את כולם...?

Syd-B

New member
חרא של סרט!?!../images/Emo5.gif../images/Emo10.gif

לא לראות, חבל על הכסף.. גרוע כמו שאר סרטיו של הבמאי הדפוק הזה!?!

למעלה