Sigma EF-500 DG SUPER vs Canon 550

nir-vana

New member
Sigma EF-500 DG SUPER vs Canon 550

שני הדגמים המובילים של החברות - מה אני מפסיד אם (משיקולים כלכליים) אני בוחר את הסיגמה ולא את הקנון ? מיועד ל10D.

יש כמה - והם ממש בולטים - אבל זו

התמורה למחיר המופחת. יש כאלה שממש מרוצים מהסיגמה (לא היה להם מעולם קנון מקביל,אז אין להם למה להשוות,וזה גם בסדר) מה שחשוב תברר לגבי החשיפה - אם אמינה.בפורומים בחו"ל ובחוו"ד משתמשים.

FlyFoto

New member
השוואה

בין שני הפלאשים. בגדול, כמו שאתה מן הסתם יודע, היתרון של הסיגמה הוא אך ורק במחיר. מבחינת פונקציות, עוצמה, נוחות, אמינות ותאימות - כמובן שהמקור מנצח. נ.ב. - אומנם ההשוואה מתייחסת ל EF-500 SUPER (לא גירסת ה DG), אך היא עד כמה שידוע לי, אין הבדל מהותי בין השניים. בכל מקרה, המאמר מהווה בסיס טוב להשוואה.

דבר נוסף - חשוב - גם מצוין שם

a poor reputation for reliability - לסיגמה.ולא רק לדגם הזה. ומנסיון אישי - או שעובד אצלך,ואתה בר מזל, או שלא. אצלי - זה היה חשוב - ואפילו קילקל באמצע צילום אירוע - דבר ממש לא צפוי-בטח לא בקנון. גם אני דבקה בחום בהמלצה ש'המקור הוא הטוב ביותר'! כמובן,אם אפשר לממן אותו. זה תקף לפלאשים הן של ניקון והן של קנון.

קניתי מקורי

של ניקון SB80 עבור הניקון 80 שלי ואולי אשתמש בו כסליב עבור הצעצוע הדיגיטלי. (םנטקס 330) עוד מוקדם לחוות דעת משתתמש, ועל הההבדל יחסית לתמונת עם פלש בילט אין של הניקון אבל בחנות הסיגמא נראה גדול ומגושם מאוד לעומת הניקון (שניהם בGN דומה) ומרגיש רע מאד מבחינת פלסטיקיות

nir-vana

New member
תודה רבה

טרם החלטתי סופית, אבל התשובות שלכם והמאמר עזרו לי מאוד.

למעלה