Sid's back!

• פותח הנושא Sid76
  • פורסם בתאריך

Sid76

New member
Sid's back!

שלום לכולם... איזה כיף. סיימתי ללמוד ויש לי שעה (!) אחת שלמה לגלוש! אז כמובן, קפצתי לפורום שתמיד קיבל אותי בחום
אז כמה דברים : 1984 - מי שלא היה חבל. היה נחמד ביותר. אולי קצת יותר מדי בירות... אבל בחגיגת יומולדת מותר. לא? את התמונות אפשר למצוא הפורום: http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=309427 Commodore 64 - השגתי אוסף יפה ביותר - World of Synthpop 1 ובו שיר של להקה בשם Welle Erdball. אז, turrican תתפלא לגלות שהם הקליטו שיר בשם של מחשב אהוב עליך עם צלילים מקוריים שלו בתוך המיקס. איזה רטרו ! מוצ"ש - בדיוק בעוד שבוע אמורה להתקיים מסיבת אייטיז בתל אביב. מקווה שכולכם נרשמתם אצל קרשינדו! לילה טוב! SID

DJ Dawn

New member
World Of Synthpop 1

סיד, שירים שאני אוהבת באוסף הזה: Float - Against The Tide And One - My Warrior Fictional - Blue Lights KieTheVez - Can't See This Cosmicity - Your Beautiful Lie ועוד רבים...

Sid76

New member
מענין מאד..

מסתבר שיש קבוצה של 60-100 שירים שמסתובבת בכמה אוספים בשמות שונים. מה שאני השגתי נקרא: World of Synthpop2 CD1 ומכיל את: Enforce - All Together Now Klirrfaktor - Zun Letzten Mal S.P.O.C.K - Out There Perfidious Words - Without Pride Melotron - Nur Leben The Nine - I Won't Statemachine - Battered And Bruised The Echoing Green - She's Gone Tragic Chinese Detectives - All You Ever Think About Is Sex Beborn Beton - Poison New Concept - Innocence Iris - Twilight Second Sight - In Jail Welle Erdball - Verlieb' Dich In Mich אבל בנוסף לזה קיימים עוד לפחות 2 אוספים דומים. אחד מהם Synthpop club anthems אה, איפה הימים כשהכל היה מסודר...

DJ Dawn

New member
אההההה... אז תגיד.

זה אוסף שיצאו לו עד היום 4 (אם אני לא טועה) חלקים. כשחלק מהם כפולים (שוב, אם אינני טועה). אחלה שירים! אני מאוהבת ב- In Jail (שאולי אשמיע מחר...), ב- Poison (שגם חשבתי להשמיע מחר... לא ידעתי ששניהם מופיעים באוסף הזה
). ובכלל, יש המון המון אוספי סינת'פופ. אני חושבת שהאוסף שאצלך הוא זה שיש על העטיפה שלו תמונה כמו באוספי סינגלס של דפש מוד, לא?

למעלה