(Shut up (and sleep with me Sin With Sebastian ביורודאנס מקפיץ מ 1995
N NoKiA2003 New member 19/2/04 #1 (Shut up (and sleep with me Sin With Sebastian ביורודאנס מקפיץ מ 1995
N NoKiA2003 New member 20/2/04 #6 השיר של סין ענק!!! אחד האהובים עלי מאז ומעולם ודאנס 2 טראנס היה אתמול בגלגל"צ וזימזמתי אותו
A Aladdin Sane newnic New member 20/2/04 #8 השיר של סין אכן ענק גרם לי להיזכר בצמד הצלמים (פייר ועוד מישהו) שנורא מתאים לצלם את העטיפה של השיר הזה.
השיר של סין אכן ענק גרם לי להיזכר בצמד הצלמים (פייר ועוד מישהו) שנורא מתאים לצלם את העטיפה של השיר הזה.
A Aladdin Sane newnic New member 20/2/04 #10 חס ושלום - אבל זה באמת זבל משובח מזכיר לי את האקספרימנטים הראשונים בטייפ של סטיב רייך.
D DGL242 New member 20/2/04 #11 מה משובח מה....יש קטעים טובים א בל יש שירים שזה פשוט...צריך להעמיד לדין את מי שהלחין אותם....זה ו-Aqua
מה משובח מה....יש קטעים טובים א בל יש שירים שזה פשוט...צריך להעמיד לדין את מי שהלחין אותם....זה ו-Aqua
A Aladdin Sane newnic New member 20/2/04 #13 קודם כל את פושעי אוסלו UQUA מוציאים עכשיו שיר חדש לרגל הפרידה של ברבי וקן?
D DGL242 New member 20/2/04 #20 אה אז אתה בענינים חזק אני רואה ל גבי אוסלו....מצידי שיקחו את כלבלב בידי-בם-בם (ביילין) ויתלו אותו מהביצים בכיכר המדינה
אה אז אתה בענינים חזק אני רואה ל גבי אוסלו....מצידי שיקחו את כלבלב בידי-בם-בם (ביילין) ויתלו אותו מהביצים בכיכר המדינה
A Aladdin Sane newnic New member 20/2/04 #22 ביילין זה כלום! צריך לקחת את מנהיג הכנופיה, את רבין, ולהיפטר ממנו - ויפה שעה אחת קודם! (אפשר גם בכיכר המדינה)
ביילין זה כלום! צריך לקחת את מנהיג הכנופיה, את רבין, ולהיפטר ממנו - ויפה שעה אחת קודם! (אפשר גם בכיכר המדינה)
D DGL242 New member 20/2/04 #23 זה לא היה במקום. אני נותן לך אפשרות לשקול שנית את היציאה האומללה הזאת, ולחזור בך. מה אתה אומר?