SHR

shaked2010

New member
SHR

אני כרגע מטופלת בהסרת שיער בלייזר פרופורציה. כמובן אחריי התייעצויות עם חברות, והמלצות, ובנות שמטופלות שם גם, וכל הבירורים לגביי העיניין הבריאותי התחלתי שם טיפול בהסרת שיער.
בתקופה האחרונה מאוד ממליצים לי על הסרת שיער ב- SHR (אצל קוסמטיקאית) הסרת שיער לצמיתות, ללא כאבים, 7 טיפולים (אם אני לא טועה) פעם בחודשיים והמחיר כמובן פחות בקרוב ל- 3,000 מפרופורציה. ולמרות כל הדגשים הקטנים שמדובר בקוסמטיקאית (ולא במישהו קצת יותר מוסמך או מכון אסתטיקה מוכר) ובסוג טיפול פחות מוכראו בריא... כמה מומלץ וטוב הטיפול ב SHR? מהו? באמת מוריד לצמיתות, ללא כאבים וכו'? הוא מומלץ?

shr

לפי מיטב הבנתי זוהי טכנולוגיה שעובדת אך יש לזכור שהיא אינה מסירה את כל השיער הפלומתי או בכלל לאורך שנים,שיטה קצת שונה מלייזר ,ההמלצה שלי שאת יכולה לנסות לעשות
פר טיפול ולבדוק את העניין מבלי להתחייב בהתחלה ובאותה מידה תתנסי גם בטיפול לייזר בודד,לא ניראה לי שיסכימו לוותר על לקוחה פוטנציאלית בגלל שבחרה לנסות טיפול 1,ממליצה
לך לא להסתכל על העניין של מקום קטן או גדול נהפוך הוא במקום קטן היחס יותר אישי אבל תבדקי בעצמך כך יהיה לך קל יותר לקבל החלטה.ואכן בלייזר יש יותר כאב במידה והשיערה
שחורה וחזקה.

למעלה