shpongle - nothing lasts

Mad Sorcerer

New member
shpongle - nothing lasts

אוקיי זה הגיע אליי היום סוף סוף.. ואני יודע שכולכם מגניבים וכבר שמעתם אותו לפניי, וטחנתם את הנושא, אבל זדיינו! גם אני רוצה לחוות את דעתי.. הממ אז אחרי כמה שמיעות אפשר לומר שזה די מאכזב, הפקה מושלמת של סיימון זה לא מפתיע, וכרגיל גם המון יצירתיות ושילובים של כל כלי נגינה שאי פעם נוצר.. החלק הראשון של האלבום מעולה - אשכרה קרנבל שמח אבל מסביבות האמצע שלו הוא מתחיל להיות די נסחב.. לא מיוחד כל כך - וזה בניגוד לאלבומים הקודמים ששם השיא הגיע בסוף, קיצר בכללי אלבום מצויין אבל לא ברמה של הקודמים, הרעיון של ה20 טראקים שכל אחד שלוש דקות לא היה הכי טוב וזה די הרס.. לזכותם ייאמר שהם תמיד מנסים להיות מקוריים ולחדש והם מצליחים

הגבתי

בשירשור של הנושא הזה. בקיצור : צריך לדעת לקבל את השונה. והאמת ממש נוח עשרים טרקים. שפונגל יודעים לבנות בניין בלי לחפף.

אני

יודעת.. כתבתי באופן כללי. שבסך הכל רואים שהם השקיעו בכל אחד ואחד, טיפלו בו יפה. זה סוג אחר זה הכל. הוא לא מתאים לכל אווירה. אבל יש בו כמות איכות גדולה ומשביעה רצון.

סופסוף מישהו מדבר בהגיון!

האלבום שלהם מקורי, אבל הביקורות היו נלהבות מידי וכבר שמעתי כמה וכמה יצירות של סיימון וראג'ה שמכניסות את הדיסק הזה לכיס הקטן. באופן אישי, לי יש הרגשה שלא תמיד קטעי הקישור באים טוב וחבל. אוקצור - אפשר לוותר.

פששששששש

אני בשוק.... השאלה המיתבקשת פה לדעתי.. אתה אוהב את הסיגנון הזה? כי אם לא , אין על מה לדבר. להיתעורר להיתעורר הם עשו עבודת נמלים שם וזה ניכר בדיסק. הצלילים חלקים נקיים , ברורים צלולים. סגנון תרבות המזרח מביא לך צמרמורת, ריחוף ודימיון. זה העיניין שאם לא מיתחברים לאלבום , קשה לשמוע ולהנות ממנו. אז מה שנותר לך אישית ולמי שעוד לא אוהב באמת לוותר. :)

goaguy

New member
נצל"ש

המלצה לאוהבי הציל אאוט VA_-_Kumharas_Vol_3 אני אישית אהבתי.

o r i 6 6 6

New member
מושקע מאוד אבל מאכז

זה לא מספיק פסיכודלי....כל המוזיקת קרנבל הזאת ממש לא עושה לי את זה...אני פשוט יכול להגיד שאני מעריך את היצירה הזאת, על ההשקעה, על המקוריות, על ההפקה, אבל לצערי אני לא אוהב אותה

ת'אמת? לא אוהב.

אני משוגעת על הסגנון שלהם, אבל אם לוקחים כל דיסק אחר שלהם-זה פחות טוב בעיניי. נקודה. ומי שמעוניין לקנות דיסק מקורי בעטיפה במחיר מוזל-מוזמן לפנות אלי במסרים. אחלה יום שיהיה.

RastaIntrusta

New member
"הצלילים חלקים נ קיים וברורים"...

זה לא כל כך קשה ברגע שיש לך את הציוד שיש לשני מאסטרים האלה. היום רוב ההפקות החדשות של הטראנס הבום בום טראח טראח הם נקיות וצלולות , שוות משהו? לא נראה לי.

מסכימה .. אבל

הכוונה הייתה ... ש"כוונת המשורר" כמו שאומרים .. הצליחה פה. הוא הבליט אפקטים אותנטים זרוקים. והם היו מודגשים כל אחד בניפרד בצורה ברורה ו"נקייה".

WhiteTigerK1

New member
יש צדק - האלבום חמוד אבל...

ממש לא ברמה של הקודמים. האלבומים הקודמים היו הרבה הרבה יותר טובים. האלבום החדש מכיל כמה קטעים מאד יפים, אבל ביחס לאלבום הקודם, הוא לא מחדש יותר מידי. באלבום הקודם לכל טראק היה אופי משלו, ופה בגלל שיש מיקס בין כל הטרקים זה קצת יוצר בלאגאן..

ak123

New member
אכן דיסק קצת מאכזב

נצלש בקטנות Hallucinogen - Snarling (remix) 4:06 - 4:34 איך זה אפשרי?

למעלה