Shiver

steelwater

New member
Shiver

אוקי, גמבה לשלטון קצת גנבה לי את מה שתיכננתי לכתוב, אבל בסדר, אני סולחת לך חחח
אני רוצה להגיד שזו תהיה הודעה די ארוכה, אז סורי... בכל מקרה, דבר ראשון ההודעה הזאת היא גם לספר לכם שלא מזמן מישהו פה, ואני לא זוכרת מי, הביא לי כמה אתרים עם שירים של Coldplay להו***. אז עשיתי את זה והקשבתי להם קצת וחיבבתי ואז שמתי אותם בנגן mp3 של הבית. בהתחלה חשבתי שהשירים האלו הם חלק בי סיידים וחלק מהאלבום הראשון ולא מזמן גילתי שיש רק איזה שיר 1 או 2 שהם בי סיידים ובעצם יש לי גם את האלבום הראשון. ככה שיש לי עכשיו את כל האלבומים של קולדפליי שיצאו עד עכשיו וזה די מגניב! הבעיה רק שמישומה המחשב או ה-mp3 הדפוק הזה לא נתנו לי להעביר ל-mp3 דווקא את השירים שיצאו כסינגלים מהאלבום כלומר Yellow, Trouble ו- Don't panic חחח. אז הנה מה שאני חושבת על האלבום. שמעתי אותו כמה פעמיים וזה הרושם שיש לי עליו לבנתיים. האמת שתיכננתי לכתוב הרבה יותר אבל אין לי כוח. הוא טוב חחח. הוא הפחות האהוב עלי מבין השלושה. ממש לא ציפיתי שהאלבום הראשון של קולדפליי ישמע ככה. זה מין אלבום כזה שמוציאים כאלבום שני והלאה או משהו כזה. כמו ש"צעים ונשיקות" של מוניקה סקס הוא יצירת מופת והוא היה אלבום ראשון כזה מעולה שישר הכניס אותם לעניינים וזה ואחרי זה הם הוציאו אלבום יותר שקט ומרוכב, שגם הוא וגם השלישי שלהם מעולים. אז חשבתי, וגם מהקשבה לשירים שיצאו כסינגלים, שהאלבום הזה יהיה הרבה יותר... אני לא ממש יודעת איך להסביר את זה. הוא נורא שקט וזה מוזר לי שלאבום כזה שקט שהוא האלבום הראשון של להקה משך כל-כך הרבה קהל והצלחה וכבר קולדפליי הפכו לאחת הלהקות המוכרות בעולם. למרות שמאז הם הרבה יורת ביססו את המקום שלהם כאחת מלהקות הרוק הטובות בעולם. השירים שהכי אהבתי: Trouble - את Trouble שאנתי פעם וגם את קולדפליי אבל כיצא האלבום וקודלפיי התחילו להוציא סינגלים מדהימים כבר אי אפשר היה להתעלם מהם ולשנוא אותם כמו קודם. הקשבתי ל- In my place ואמרתי, וואלה הלהקה הזאת כאליו התעלתה על עצמה. ובאמת אז היו המון ביקורות טובות ודיברו הרבה על זה שקולדפליי הוציא אלבום ממש טוה. ב-Clockes כבר לא יכולתי יותר והפצרתי בחברות שלי שיקנו לי אותו! ומאז התאהבתי בלהקה. ואז באיזהשהו שלב גם הפסתקי לשנוא את Trouble והתחלתי ממש לאהוב אותו. High speed - הוא סבבה. Sparks - גם אחלה שיר. ועכשיו אני אתייחס לנושא של ההודעה. טוב בעלום הזה יש שיר ממש יפה, שאני לא באמת יכולה לתאר כמה הוא יפה ואיך הוא גורם לי להרגיש... יצירת מופת זה בהחלט מונח מתיאם והוא לא פחות! אני מסכימה עם גמבה לשלטון בקשר לשיר הזה לחולטי!I חוץ מהעבוןדה שכל מה שהיא אמרה הוא נכון אבל רק לדבי קולדפליי. כלומר Shiver הוא לא השיר הכי אהוב עליי בעולם, אבל הוא השיר הכי אהוב עליי של קולדפליי והוא עקף את Clocks, שהיה השיר האהוב עלי שלםה לפני כן, בסיבוב! והוא בהחלט אחד מהשירים הכי יפים בעולם ואלי אפילו מעשרת השירים שאני הכי אוהתב והכי יפים בעולם! מוזיקה, מילים, הקול של כריס, והכל ביחד משתלב לשיר שהוא אחד הדברים הכי יפים שנוצרו בעולם הזה! ולשיר הזה יש תכנוה מיוחדת שאין להרבה שירים, יש לו המון רגעי שיא, כמעט כל קטע בשיר הוא רגע שיא. לכל שיר יש את הקטע או הקטעים הכי יפים או מרגישים בו. בשיר הזה זה כמעט כל השיר וקשה לשים את האצבע על הקטע האהוב עליי בשיר הזה. זו אקסטזה שנמשכת לאורך כל השיר... כל-כך התלהבתי ממנו שהבאתי את אמא שלי להקשיב לו
חחח היא אמרה שהוא יפה. אני מקווה שהצלחתי להעביר את העובדה שאני מאד מאד מאד מאד מאד אוהבת את השיר הז. אני פוחדת שלמוע יותר מידי ושימאס לי ממנו! זה ממש קשה כי אני מנסה לו להקשיב לו כל לפעמים למרות שאני ממש רוצה...

מממ../images/Emo216.gif

זאת ההודעה הכי ארוכה שאי פעם באמת קראתי...ולא התעצלתי! [הידד] טוב נו.. אנלא ישקר רק רפרפתי והתגובה שלי היא- אחלה בחלה! ובקשר לHIGH SPEED יש לי משו חשוב להגיד!! עוד מישהו מרגיש שבשיר הזה חסר רגע שיא? זתומרת יש את הקטע 'קומפידנס אין יו איז קומפידנס אין מי איז קומפידנס אין היייי ספיד' וביחס לשיר יש כאילו עליהה כזאתת ואז יורד בחזרהה לקו הישר של השיר...חסר אחרי הקטע הזה נקודת שיא שתהיה הרגע ה-הכי של השיר.... וזה חבל כי זה הורס תשיר זהו
שבת שמח

jony543

New member
נכון!

AROBTTH היה צריך להיות ראשון, פאראשוטס שני ו X&Y איפה שהוא... מצד שני באלבום הזה היה את yellow שנתן את הפוש הראשוני ללהקה אז אולי היה בעצם צריך אותו. ואולי קלוקס או in my place היו עושים את העבודה אם ראש אוף בלד היה ראשון...

sf59

New member
לדעתי פראשוטס הוא אלבום מקסים../images/Emo140.gif

והוא מתאים להיות הראשון, כי הוא אקוסטי יותר. בגלל האלבום הזה היו אז לקולדפליי מעריצים מושבעים,וחלק מהם פחות אהבו את AROBTTH. אני אהבתי את trouble עוד לפני שהכרתי את קולד, אח"כ הכרתי אותם בגלל clocks,וקניתי את 2 האלבומים, חרשתי יותר על parachutes.(אולי גם כדי להשלים את מה שפיספסתי). לדעתי כל האלבום מיוחד וצריך לשמוע אותו ברצף. השירים היפים בעיניי trouble,spies,don't panic,high speed, shiver, yellow השיר life is for living הוא שיר יפה, רק חבל שהם שמו רק את הגירסה המקוצרת, רק בDVD של ההופעה החיה הם שרו את הגירסה המלאה ואז התלהבתי מהשיר הזה. כמובן שאני אוהבת גם את שאר השירים באלבום.

steelwater

New member
מה האורך של הגירסא בהופעה?

זה שיר מעולה! הייתי צריכה לרשום גם אותו, וגם את Everything not lost לשניהם יש מילים ממש יפות. אני ממש מזדהה עם Life is for living. "But my head just aches When I think of The things that I shouldn’t have done But life is for living We all know And I don’t wanna live it alone"

MarishA M

New member
שיר מדהים,מסכימה עם שתיכן..

בקשר לאם זה היה אמור להיות אלבום ראשון..בהחלט זה היה אמור להיות ראשון..ואני יודעת שהרבה אנשים יותר אוהבים את האלבום השני..או שככה זה רק נראה לי אבל מבין 2 האלבומים הראשונים אני אוהבת יותר את הראשון..
זה לא שאני לא אוהתב את השני..חלילה! מטורפת עליו לגמריי..אבל אני הרבה יותר אוההבת את האינטימיות בפארשוטס..אני לא יודעת יש משהו מיוחד בדיסק הזה..

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

אני ממש לא מסכים עם זה שParachutes נשמע כאילו הוא צריך לבוא אחרי AROBTTH. Parachutes הוא רוק שקט כזה וX&Y רוק קצת יותר רועש (עדיין לא רוק שקט וטוב שכך). AROBTTH הוא נקודת אמצע בערך בין האלבומים. הוא מכיל שירי רוק שיכלו להשתלב בקלות בX&Y (כמו: Daylight, Politik, וגם A whisper הזוועתי), אבסל הוא מכיל גם שירים רכים יותר שיכלו להשתלב בParachutes (כמו: Warning Sign, The Scientist) שאר השירים פחות או יותר הם באמצע... בקשר לShiver, לדעתי זה אחד השירים היחידים של קולדפליי שהייתי מגדיר כגאוניים (לקולדפליי יש המון שירים מדהימים אבל מעט מאוד הייתי מגדיר כגאוניים - Clocks, Warning Sign, Shvier, ועוד כמה מעטים...). ואני לא יכול להגיד מה יותר טוב, Parachutes או השניים. קשה לי מאוד לדרג את האלבומים של קולדפליי ולכן אני לא עושה את זה.

למעלה