SHit!

SHit!

my keybord is fucked up so i cant write in hebrew for a few days so you'll have to stand me writing in english LitalTal why didn't you come today
i wnated 2 meet u...well next time the mifgash today was son of a bitch it was fun 2 meet you'all hope to do this more often hezi s a fag (hoo mathil aim kol davar shezaz) it was relly funny to see him hit on the evenassence girls ha ha ha...ma ze histalbatnoo alave hihihi well thats it love y'all ben

Michali17

New member
לכולם!!!!!

היייייייייייייייייייייהההההההההה מזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נמשששש את חמודדדדה נורא !!!!!!! בן היה איתך מזה אחלה חזי הרגת אותי היום, אשכרה התחלת עם כל מה שזז, אתה חמודד :) שטיצה היה אחלה לראות סוף סוף מי המנהלת את מתוקה !

../images/Emo79.gif *אהמ* גמני הייתי! *אהמ*

היה כזה כיףףףףףףףףףףףףףףף
חזיייייי...כפרעלייך תעשה לי ילדדדדד
חעחעחעחעח
ישלי תמונה שלנו ביחד אבל אני צ'כה קצת להבהיר אותה אז תיכף אני אעשה אתזה.. בן
אם יש לך תמונות שלי -אל תשים אותם פה לפני שאתה שולח לי בקשה. תודע
ישלי תמונה אחת שלך, אם אתה רוצה שאני אשים אותה פה אז תגיד לי
מיכל, את חמודע ביותר
שטיצה-גמאת, למרות שלא דיברנו.. אממ...מי עוד היה? זהו?! לא?

Michali17

New member
בושה

איך שכחתי אותך ???????? וואי את מזה חמודה :)))))))))))))))))) ותגידי איך קראו לזאתי שהייתה איתך ??

Michali17

New member
וואלה !

תראי בגיל כזה אני לא זוכרת מה יהי עוד כמה שנים ????????????????

LiTtalTal

New member
למה לא באתי??

כי חכמה כמוני הלכה לישון אתמול ב5 לפנות בוקר וקמה ב13:30... ואז הייתי צריכה לעזור לאמא המפונקרת שלי.... סורי שהסלולרי היה סגור עד קצת לפני שבן התקשר לא ממש מצאתי אותו... חחחח מצחיק שבכל זאת הייתי היום בעזריאלי...

שטיצה

New member
מפגשמפגש^^

היה די נחמד:O אבל בעיקרון לא הייתי אתכם הרבה זמן P: מיכל את ממש חמודה:] וגם גלי, את נראית מותק, וחבל שלא יצא לנו לדבר:( נמש, את נשארת מותק כמו בפעם האחרונה שראיתי אותך, ואני אוהבת אותך המון^^ בן אותך גם ראיתי כבר בעבר, והיה נחמד לראות אותך שוב
ירדן את חמודה, ואני עדיין לא יודעת איך זיהיתי אותך:$ חזי אתה מפגר שמדבר בצורה קטועה:] אני מקווה שמפגש הבא יילך יותר טוב ונהיה יותר ביחד:O דניאל.

למעלה