SHINE ON

SHINE ON ../images/Emo26.gif

אמרו לי שפעם פינק פלויד ישבו באיזה מלוןועישנו סמים, אחד מהם חטף הזיות ועמד ליד החלון (או המרפסת) ואמר: look, I can fly!... ואז קפץ. אחרי כמה שנים פינק פלויד כתבו לזכרו את SHINE ON. זה נכון? לא נכון?

rainbow demon

New member
מה ? לא ידעתם?

PIGS ON THE WING נכתבו לאחר שרוג'ר פתח חלון בבוקר וראה עדר של חזירים נודד לו לארצות החמות חחחחחח

חיחהחו../images/Emo6.gif

ניראה לי שזה שאמר לך את זה לקח קצת סמים... יכול להיות?
לא, זה לא נכון וגם אל תאמיני למי שאומר לך שסיד חושב שהוא בננה..כי יש פה כמה אנשים שיתעצבנו אם תגידי את זה

Lunar Sea

New member
הוא לא חושב שהוא בננההה!! ../images/Emo46.gif

חח..
יקירתי.. מה שאמרו לך כרגע לגמרי לא נכון. השיר שיין און נכתב על חבר הלהקה לשעבר סיד בארט שהואלץ להפרד מהלהקה בגלל שימוש מוגזם באלאסדי שגרם לו לאבד את שפיותו. את הסיפור המלא תמצאי בפינק פלוידואזרוס במדור הקישורים של הפורום.

אהה...הבנת הנקרא חברים..

הבנת הנקרא.. אני לא אמרתי שהוא חושב שהוא בננה אני אמרתי לה לא להאמין למי שיגיד לה כזה דבר

N a V e

New member
חח..אבל חבר'ה אחרי הציחקוק תנו גם

תשובה רצינית. אז ככה,סיד בארט אכן התמכר קשות לסמים והם גרמו לו לשיגעון מוחלט.אבל הוא לא התאבד,הוא חי גם היום.וכן,אכן השיר shine on מוקדש לו.

והוא היה מצויין לדעתי...

הוא היה (ועדיין) נפלא לדעתי (סיד) והוא השפיע מאוד על הלהקה.... ראיתי תכנית שעשו על פינק ופלויד וסיד בארט, והדרדרותו...זה מאוד מעניין...תמיד מרגש אותי לשמוע את האלבום Wish you were here.... רואים אותו מופיע ככה עם גיטרה ומצית....
משהו מדהים

PINK FLOYD FAN

New member
נכון ממש בא לבכות שכישרון כזה

התבזבז על סמים ומה הסמים יכולים לעשות לבן אדם זה ממש עצוב והקטע זה שכולם ממש מתגעגעים אליו וזה עצוב ובכלל רק לשמוע את Wish you were here מאוד מצמרר אותי בגלל התוכן שלו אולי זה נשמע פלצני אבל אני בטוח שככה שחלק מכם בטוח מרגישים ככה

למעלה