SHIMANO מהו הסדר הנכון ?

wingdhors

New member
SHIMANO מהו הסדר הנכון ?

מה יותר טוב - מדובר על אופני שטח. 1 XTR (2007) 2 Saint 3 Deore XT 4 Hone 5 Deore LX 6 Deore 7 DXR 8 Alivio 9 Acera / Altus 10 Tourney 11 XTR 2003

dultsi1

New member
לא בדיוק יוצר טוב

1 acera\altus 24 הילוכים או אפילו 21 במקרים מסויימים 2 deore מערכת ברמת כניסה 27 הילוכים 3 deore lx מערכת מתקדמת יותר 4 deore xt מערכת מקצועית 5 xtr מערכת תחרותית 6 saint מערכת חדשה המיועדת לשימוש אגרסיבי יותר מדיאור ומעלה אלו מערכות טובות שההבדל הוא במיוחד במשקל ודיוק בהעברת הילוכים לדעתי lx נותן את יחס העלות -תמורה הגבוהה ביותר

bonanai

New member
שכחת את ALIVIO

שממוקם בין ACERA ל DEORE ולדעתי נותן תמורה מעולה ביחס עלות תועלת.

נראה לי שזאת שאלה כוללנית מדי

לדעתי "מה יותר טוב" - זה תלוי בסגנון הרכיבה שלך XTR למשל היא מדויקת מאוד אבל רגישה מאוד. מתחרה אולי יעדיף אותה אבל לרוכב רגיל נראה לי חבל להשקיע בכזאת מערכת. אני מכיר אחד ששבר 2 מעבירים אחוריים XTR בחצי שנה... DXR זה לBMX הTOURNEY זאת מערכת של 7 הילוכים ומתאימה יותר לחובבים ומטה וכן הלאה.. אני לא מומחה בשטח אז חכה לעוד תשובות

nintense

New member
שוקי הכבישון, כנראה שהשטח...

הוא לא השטח שלך. אני מכיר מישהו ששבר XT שעה אחרי שהרכיב אותו על האופניים (אני), וה XTR שהחליף אותו עובד כבר 3 שנים. אין נוסחת קסם ומחיר המעביר אינו מעיד כלל על עמידותו בפני מכות, אך הוא לרוב מעיד על איכות עבודתו בתנאים קשים ולרוב גם על משקלו. באתר של שימנו המערכות מופיעות בסדר יורד בהתאם למחירן ומיצובם.

למעלה