sheva shaot hefresh

• פותח הנושא me85
  • פורסם בתאריך

me85

New member
sheva shaot hefresh

achshav chatzot po. haya lee erev medake ve yoter mehakol hayiti rotza ledabe itcha. nachon she af paam lo ahavta oti kmo she ani otcha ve she shnatayim anchno lo bekesher ve she 3 chodashim lo nifgashnu ve bechol zot halayla kshe ani atzova yoter mehakol hayiti rotza ledaber itcha- lesaper lecha she atzov lee ve kar lee balev ve olay afilo livkot ve latet lecha lenachem oti, afilo kshe ani yodaat she ze lo be'emet ve she af paam lo tohav oti ani tzricha et ha ashlaya hazot halayla. kvar shnatayim she ani chazaka, kulam betuchim she hitkadamti she hitgabarti alecha, kvar shnatayim she lo bachiti biglalcha (ze lo haya kal) ve bechol zot chatzot po ve okyanus mafrid beyneno 7 baboker be yisrael ve ani yodaat bifnim she ani lo yitkasher... kar lee bifnim. layla tov me

justnoa

New member
יווו זה ממש עצוב

לא יודעת למי כתבת את זה פה ומה הייתה המטרה אבל ממש צבטת לי פה בלב ודמעות עמדו לי קצת בעיניים כולם אומרים שגעגוע זה דבר יפה, וזה נכון שזה ככה והכל... אבל מה קורה שזה מכאיב יותר מדי? מכירה את זה....

kit k@t

New member
i cant read things like this

if someone will write it in normal hebrew i'll read it. sorry, but i just cant read things that r written in this way.... kat

justnoa

New member
אני אנסה אם לא אכפת לכם

עכשיו חצות פה. היה לי ערב מדכא ויותר מהכל הייתי רוצה לדבר איתך. נכון שאף פעם לא אהבת אותי כמו שאני אותך וששנתיים אנחנו לא בקשר ושלושה חודשים לא נפגשנו, ובכל זאת הלילה כשאני עצובה יותר מהכל הייתי רוצה לדבר איתך- לספר לך שעצוב לי וקר לי בלב. ואולי אפילו לבכות ולתת לך לנחם אותי, אפילו כשאני יודעת שזה לא באמת ושאף פעם לא תאהב אותי, אני צריכה את האשלייה הזאת הלילה. כבר שנתיים שאני חזקה, כולם בטוחים שהתקדמתי, שהתגברתי עליך. כבר שנתיים שלא בכיתי בגללך (זה לא היה קל), ובכל זאת חצות פה ואוקיינוס מפריד ביננות 7 בבוקר בישראל ואני יודעת בפנים שאני לא אתקשר... קר לי בפנים לילה טוב אני מקווה שהייתי לעזרה וואי... שוב זה עשה צביטה.. דמאט

Gaily Trinity

New member
for Kat../images/Emo110.gif

שבע שעות הפרש עכשיו חצות פה היה לי ערב מדכא, ויותר מהכל הייתי רוצה לדב[ר] איתך. נכון שאף פעם לא אהבת אותי כמו שאני אותך, וששנתיים אנחנו לא בקשר, וששלושה חודשים לא נפגשנו ובכל זאת הלילה כשאני עצובה יותר מהכל הייתי רוצה לדבר איתך- לספר לך שעצוב לי וקר לי בלב ואולי אפילו לבכות ולתת לך לנחם אותי, אפילו כשאני יודעת שזה לא באמת ושאף פעם לא תאהב אותי אני צריכה את האשליה הזאת הלילה. כבר שנתיים שאני חזקה, כולם בטוחים שהתקדמי שהתבגרתי עליך, כבר שנתיים שלא בכיתי בגללך (זה לא היה קל) ובכל זאת חצות פה ואוקינוס מפריד בינינו שבע בבוקר בישראל ואני יודעת בפנים שאני לא [א]תקשר קר לי בפנים לילה טוב me.

me85

New member
I'm writing in English this time...

My name is Chava and in August I would be 18. I'm starting the army in January so my Mam sujested that I would go to my cusins in the US intill I start the army - to me this sounded like a graet aprotunity so I got on the first plane that went to the stats after I had my last "bagrut" because my passport expierd 6 days later. two of my friends were saposto come to the US, one of them is not coming and the other I was saposto go toher in NY today but she calld last night to tell me that we can't meet so this means I won't get a chance to see her intill I'm back in Israel, she was craying on the phone so I coulden't be mad and after we talkt I went to take-apart my suitcase it was so depresing I wanted to go home or at least talk to someone that would understand I wanted to call this guy that I allways would tell him everything but 7 awhers between us he is in the army so I can't call him at 7 AM Israel time and I just felt so lonely I thught that you might understand how hard it is to be so far away from your Friends even if this trip was my choyce. Chava Sorry about the spelling mistaks

kpln

New member
If you want../images/Emo53.gif

בתור בנאדם שכרגע מנסה להתעלם מזה שהוא נמצא במשבר אני יכול להבין אותך - את ההרגשה שאין עם מי לדבר
. אני מציע לך את עצמי למרות שאני יודע שזה לא אותו דבר כי אצלך אין אפשרויות אחרות - להתקשר ארצה סתם זה לא פיקניק. אז אם בא לך ואם את רוצה את מוזמנת לשלוח לי הודעה או להגיב פה. ICQ 10110030 ואי מייל אם ממש בא לך אני אתן אבל לא פה מקווה שתרגישי יותר טוב גם בלעדי אם תחליטי נגד אורן

Julia16

New member
היי חווה!

אז קודם כל, תדעי לך שאת לא לבד! כולנו יודעים מזה להתגעגע לחברים ולמשפחה שבארץ ובכלל להיות רחוק מכל מה שאתה מכיר ולהרגיש הכי בודד שבעולם. תשמעי, ממה שהבנתי, אין לך כל כך ברירה בקשר למה שאת יכולה לעשות. כרגע את שם, ונכון שזה קשה להיות רחוקה מכולם אבל רק תחשבי שהמצב הזה לא הולך להימשך לנצח ואת כן תחזרי לארץ בעוד כמה שבועות. דבר שני, אני חושבת שאם את לא רגילה להיות במקום זר לבדך, אז החוויה הזאת דווקא יכולה לעזור לך להתגבש בתור בנאדם ובסך הכל לבגר אותך. תראי, את לא נמצאת באיזה מדבר שומם, את נמצאת באמריקה, שזה מקום שיש בו המון דברים לעשות ולראות ואת צריכה לנצל את זה ולצאת ולהנות ולנסות לשכוח קצת מהחברים שלך בארץ. מה עם הבני דודים שאת נמצאת אצלהם? אין לך קשר איתך? הם לא יכולים להוציא אותך קצת ולהראות לך מקומות וכל זה? בקיצור, תנסי להנות מחוויה הזאת ובאמת להתייחס אליה כאל חופשה, ולא כאל זמן שבו את לבדך בודדה, כי בסך הכל זאת חוויה להיות באמריקה, זה לא סבל. ותחשבי על זה שגם בצבא את תצטרכי לעבור זמנים בלי שתראי שום חברים או משפחה, אז לפחות את מכינה את עצמך באיזה שהיא צורה.. טוב, מקווה שעזרתי, ואם את צריכה לדבר אז המסנג'ר שלי הוא: [email protected] ביי ביי, ליבי

kpln

New member
צודקת../images/Emo70.gif

הייי, אני בכלל לא חשבתי על זה ככה
האמת שהתגובה הקודמת שלי כתבתי באמצע העבודה ועניתי רק בגלל שראיתי מישהי שיש לה בעיה שמבחינתה היא באמת קשה. ההצעה עדיין בעינה אבל אני חושב שהעצות של ליבי ממש ממש טובות - אין סיבה להכנס לסרטים למרות שזה ממש קשה. תנסי להנות מהמצב כמה שרק אפשר - אחרת תראי את זה כפספוס אדיר... לא כל יום
לארה"ב לחופשה של כל כך הרבה זמן. מקווה שאני לא סותר את עצמי יותר מדי
אורן

me85

New member
It's not that I'm having a bad time

I am also having a graet time in the US I go shoping (what else does a girl need?) I meet a lot of new pepole and see a lot of new pepole. my Family here is great and they are doing everything to make my visit fun and intresting. my friends from Israel write me every day e-mails and my family also sends me e-mails and calls me once or twice a week. I just felt so sad and disapoynted last it was so deppresing taking apart my suitcase. I feel like I can't tell my friends that sometims all I want to do is to go home, they keep telling me they are so praud of me for going to the US for 6 months, my friends and me are realy close to echother, we growup in a very very small place and I never left them for mor then a week (exept of my trip to US in 7th grade with my family for a month) I gess we all have our bad nights, thank you for incorejing (spelling mistake) me Chava

kpln

New member
אז תקחי את זה

בתור חוויה מחזקת - תארי לעצמך איך היית מרגישה באותו מצב אם הסיבה היחידה שלא יכלת לראות את החברה' או אפילו להתקשר ולשמוע אותם זה בגלל הפקודות והלחץ של הטירונות? מנסיון - אנשים שמעולם לא היו מנותקים מחברים או מהבית לאיזה תקופה נשברים בצורה הרבה יותר קיצונית בטירונות... במיוחד בנות. take it easy ולדעתי את תסתדרי - זה בדיוק מה שאמרת, התפרצות רגעית של רגשות חזקים.
אורן

kit k@t

New member
.....

first of all, thanx trinity, and noa. its funny, i have written so many letters like this one. so many letters to the person i love, without him ever seeing them. i think i stopped at some point. it didnt help me. i thought that writing down my feeling would make me feel better, usually it only made me feel sorry for myself. kat

למעלה