sheperd bush 2002 למכירה

LunasRose

New member
sheperd bush 2002 למכירה

הופעה סודית מלונדון שצולמה ב18 לסמפטמבר 2002 באולם קטנטן שמכיל רק 2000 אנשים יש י א ההופעה הזאת בוידאו במלואה , מי שרוצה לרכוש אותה יפנה אליי במסנג'ר [email protected]

LunasRose

New member
הסט ליסט של ההופעה

כל השירים מופיעים בוידאו Celluloid Heroes Livin' On A Prayer You Give Love A Bad Name Everyday Born To Be My Baby Just Older Bounce Undivided Wanted Dead Or Alive It's My Life Misunderstood The Distance Captain Crash And The Beauty Queen From Mars I'll Sleep When I'm Dead Bad Medicine ~ Shout Joey Blood On Blood Keep The Faith

inbal287

New member
אפשר עוד פרטים אולי?

זה קלטת או DVD? רשמי או שאת צילמת? סביבות המחיר בערך? ואיך בדיוק נעביר את הכסף ונקבל את המוצר?

LunasRose

New member
זה 2 דיסקים divx

ה לא צולם מעולם זה שידור ששודר און ליין ואנשים טובים העבירו לי עותק המחיר זאת לא הופעה רשמית . במקרה ותרצו את ההופעה קודם שולחים את הכסף ואני שולחת את העותק אם אתם גרים בת"א אפשר להפגש ואני אביא את זה אישית ההופעה מצולמת באיכות מאוד גבוהה מקצועית , אך היא מעולםלא שוחררה כקלטת רשמית . לונה

LunasRose

New member
אני לא יודעת אם אפשר למכור כאן

40 ש"ח נראה לי מספיק הוגן

fashasha

New member
תנסו לעשות חיפוש ב"אסור" לפני

שקונים. כל דבר מגיע היום ל"אסור".

LunasRose

New member
לא יודעת היות ומנהלת הפורום שאלה

על הוידאו אז אני משערת שזה בסדר אם תרצו אני אשדר חלק ממנו בבלוג טיוי לונה

LunasRose

New member
עכשיו אני מבינה על מה דיברת

מאמי שלי הדברים שיש לי על בון ג'ובי לא תוכלו למצוא כאף חנות יש לי דברים מאוד מאוד נדירים שמעריצים צילמו , וההופעה הספציפית הזאת לא נמכרה באף חנות. ואין להשיג אותה בארץ זאת הופעה שלמה . אני מנסה לנסות משהו :) במקרה ותרצו יש לי קרוב ל40 הופעות נדירות בוידאו לונה

LunasRose

New member
נו אז מישהו מעוניין לרכוש

את ההופעה :) זאת אחת ההופעות החזקות ביותר ובאמת שווה לרכוש אותה לונה

למעלה