SHENZHEN קניות

SHENZHEN קניות

בעלי נוסע לשנזן לשבוע - מה מומלץ לקנות שם? איפה המקום הנוח ביות ואם יש המלצות איך לא ליפול בפח? (סביבות מחירים וכד') תודה

Ludwig

New member
עד כמה שזכור לי...

יש בשֶׁנְגֶ'ן במקום שנקרא לוּאוֹ-הוּ (ליד מעבר הגבול) תיקים ובגדים זולים, כמו גם חיקויים של מוצרים מפורסמים. אם תגיע לכאן שירלי תוכלי לקבל מידע מעודכן יותר

אMור

New member
הקניות הכי שוות בשנז'ן

זה לעבור את הגבול להונג קונג
לשטויות, זיופים ושווקים: DONG MEN ו- HUA QIAN BEI (חואה צ'אן ביי) באיזור LUO HU (לו הו). למוצרים איכותיים וממותגים אסור להתקרב: 1. יקרים מאוד 2. סיכוי גדול שגם הם מזוייפים ברמות שקשה מאוד להבחין בעת הקניה, אפילו במולים המפוארים - והיו דברים מעולם... מומלץ להגיע לשקו (SHEKOU). פרטים נוספים במסרים....

Ludwig

New member
ממה שהבנתי עד היום...

לגבי מוצרים איכותיים, אלקטרוניקה וכו' באמת עדיף לקנות בהונג-קונג ולא בשֶׁנְגֶ'ן. לעומת זאת בלוּאוֹ-הוּ (בשֶׁנְגֶ'ן) אכן יש תיקים לא רעים וזולים ביותר הדומים להפליא למותגים ידועים
ומה לגבי שֶׁקוֹאוּ?

אני באופן אישי לא מתלהבת מהקניות פה

בשנג'ן, כי הרבה דברים הם פשוט זבל אמיתי (זול והאיכות בהתאם). לפעמים אפשר למצוא מציאות... ניתן למצוא ולקנות בגדים חביבים ב- Old Shekou (ניתן לקנות מסגרות משקפיים בזול, בינתיים איכות העדשות שאני ניסיתי מאוד ירודה). תיקים, ארנקים וכל מיני פיצ'פקס בלוהו. נחמד להסתובב בשוק ב- DONG MEN וגם למצוא לפעמים דברים נחמדים. וגם ב- HUA QIAN BEI בתוך הסמטאות. לא ממליצה לקנות כאן אלקטרוניקה אלא רק בהונגקונג. ושלא יעיז לקנות כאן נעליים! (אפשר למצוא מותגים טובים בזול אבל צריך להכיר ולדעת איפה זה זה ואיפה לא). לא חושבת שבזמן של שבוע בעלך יתפנה לבקר במקומות הללו. כך שבעצם אין לי המלצות מיוחדות...

למעלה