??? SHELL WE DANCE

??? SHELL WE DANCE

לא פנטזיה .. אמיתי לחלוטין, יום שבת הייתי בסרט הנרקוד בסינמה סיטי בהרצליה , הסרט דביק וקיטשי בדיוק כפי שכולנו אוהבים , לבנות יש ריצ'רד גיר לבנים שי את ג'ניפר לופז עם גוף שאפילו לי גרם להרטיב ... מאחר ובן זוגי רצה להפתיע אותי , הכרטיסים שהוא הזמין היו לאולם ה VIP האולם ביציע העליון . למי שלא מכיר אז אני אספר לכם עליו בכניסה לאולם יש בר משקאות חמים , קרים , אלכוהוליים , בירות .... הכל חופשי כמו כן יש עוגות , עוגיות , גלידות , פיצוחים , וכמובן פופקורן ... הכל חופשי מאחר שאנחנו זוג בורגני מאוד , הלכנו לסרט בשעה 13:00 בצהריים , מאחר וכרטיס , לסרט עולה 100 ₪ ( פי שניים ויותר מכרטיס אחר ) , היינו הזוג היחיד באולם .... הכיסאות בקולנוע הם כורסאות טלויזיה שבהן אתה נמצא כמעט בתנוחת שכיבה , עם רגליים למעלה , וגב מונמך , בקיצור , אתה יכול לכיוון לעצמך את הזויות איך שאתה רוצה... מאחר ואני סובלת מקור , במיוחד בבתי קולנוע בהם יש מיזוג חזק , אז תמיד יש לי בתיק צעיף דק ושחור מקשמיר שכשהו נפתח יש לו את הגודל של שמיכה במטוס , דקיק , אטום ומחמם וכמובן התכרבלתי בו , והסרט רץ ... אני לא יועת מה איתכם ואיתכן , אם ראיתם או ראיתן את הסרט , ואם אתם דמיינתם שאתם ריצ'רד גיר או אתן ג'ניפר לופז ... אבל אני הייתי נותנת לסרט הזה סוף אחר , סוף יותר גועש.... מרגש .... כמובן שכבר בסרט הזדהיתי עם ג'ניפר לופז .. ( מי לא הייתה רוצה להיראות כמוה )ולפחות במחשבות שלי העברתי את זה לפסים אחרים לגמרי ..... When calypso rhythm starts to play Dance with me, make me sway Like the lazy ocean hugs the shore Hold me close, sway me more Like a flower bending in the breeze Bend with me, sway with ease When we dance you have a way with me Stay with me, ah sway with me Other dancers may be on the floor But I got eyes that can see only you Only you have that magic technique When we sway I go weak I can hear the sound of violins Long before it begins You make me thrill as only you know how Sway me smooth, sway me now (When calypso rhythms start to play) wo-wo (Dance with me) yeah-yeah (Make me sway) la-la-la-la Like the lazy ocean hugs the shore Hold me close, sway me more (Like a flower bending in the breeze) wo-wo (Bend with me) yeah-yeah (Sway with ease) la-la-la-la When we dance you have a way with me Stay with me, sway with me ______________ Other dancers may be on the floor Dear, but my eyes will see only you Only you have that magic technique When we sway I go weak I can hear the sound of violins Long before it begins Make me thrill as only you know how Ah sway me smooth, sway me now Make me sway as only you know how Come on and sway me now ובפנטזיות שלי מילות השיר הזה .. Sway me smooth, sway me now When we sway I go weak Come on and sway me now Stay with me, ah sway with me === God , i sway now

bugbuster

New member
זו ריקמה? זו טווית משי צרופה

פאאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

למעלה