she will be loved שאלה..

Smash my face

New member
she will be loved שאלה..

חחח אני יודעת שהיא לא כל כך קשורה
אבל הלוואי שתעזרו לי חחח.. נכון בקליפ..אז מי מגלמת את חברה שלו?? היפהפייה הזאתי.. היא ממש ממש מוכרת לי וזה מציק לי חחחחח וגם היא ממש ממששששששש יפההה
אני מקווה שאולי יש מישו נחמד שיודע את שמה המלא חחח אני סקרנית
ו..אחלה פורום!! באמת להקה טובה,ולא ידעתי שהוא יהודי פשש יפה!! נידבקתי חזק ל she will be loved חחח ולא רק בגלל הקליפ
אחח איזה יפה היא.. מקווה שתעזרו לי,הגר

היא לא חברה שלו ../images/Emo12.gif!!! היא בכלל

נשואה לג'ון טרבלוטה..קוראים לה קלי פרסטון או משהו כזה אם אני לא טועה והיא שחקנית מאוד מוכרת! נראה לי התבלבלת עם זו שמשחקת בקליפ this love שהיא חברה שלו גם במציאות וגם לה קוראים קלי

CiNdErElLa3887

New member
נכון....את צודקת..בקליפ של SWBL

השחקנית שמשחקת את חברה שלו..זאת לא חברה שלו במציאות...סתם דוגמנית

Smash my face

New member
נשואה לג'ון טרבולטה??../images/Emo12.gif

הא?? חחחח את בטוחה?? אולי התבלבלת בינה לבין זאתי שמשחקת את אמא שלה?? התכוונתי לצעירה לא למבוגרת חחחחחחח..
וגם חברה שלו במציאות יפה.. אבל זאת לא אותה אחת שמשחקת בקליפ..

CiNdErElLa3887

New member
אופסה גם אני התבלבלתי..חח

את צודקת...המבוגרת זאת אשתו של ג'ון טרלבוטה והצעירה זאת סתם דוגמנית וזאת מישהי אחרת לא חברה של נוח

המבוגרת בקליפ she will be loved

היא אישתו של ג'ון טרבולטה ..הצעירה היא סתם דוגמנית.. החברה שלו במציאות משחקת ב-this love

KerenWelling

New member
חס ושלום!

היא בכלל דוגמנית!!!! קלי פרסטון המבוגרת היא אשתו של מר טרבולטה...חחחח

Smash my face

New member
האא ../images/Emo13.gif כן את זה הבנתי חחח..

אבל רציתי את השם המלא של הדוגמנית,טוב כניראה שאין לכם חחח אבל תודה בכל מקרה
וגמני דווקא פיספסתי את הפרק הזה!! אני תמיד רואה את הסידרה..

DesertRose7

New member
ואם כבר SWBL...

מכירים את ,אחיות או לא להיות, בערוץ הילדים (כבר לא 6)? עם קלי..מבוורלי 90210..חחח.. (עדין מכורה בנפש) קיצר.. שמו את SWBL ברקע... ואני כל כך התלהבתי! אני לא יודעת מתי צילמו אתזה.. אבל בטוח שלפני שהסינגל יצא!!!

KerenWelling

New member
אוף נו עם דימונה הזאת!!!

הייתי בפסטיבל דימונה לתקשורת וקולנוע צעיר ולא הייתה לי טלויזיה לראות!! איזה פאקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!

CiNdErElLa3887

New member
חרא!..אופה..דווקא היום לא ראיתי כי

באו אליי חברות והביאו לי את המתנה למומלדת.. (פייה מהממת ועגילים חבל"ז..כפרה עליהן
)

למעלה